Redd Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Při ranní cestě do práce mi zhaslo komplet vše. Displaye neukazují ani hodiny, ani ujeté kilometry. Zkrátka elektrika komplet pryč. Vůbec netušim, čím by to mohlo být. Vždy vše fungovalo v pohodě. Nikdy jsem neměl problém s nastartováním atd. Přijde mi zvláštní, že z ničeho nic při jízdě se vše vypne a nefunguje. Nemáte někdo nějaký tip, čím by to mohlo být? Fabia r.v. 2000; 1.9SDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 moje tipy su podla pravdepodobnosti: 1. elektricky zvazok v motore, 2. baterka, 3. aletrnator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redd Vloženo 6. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Tak už jsem přišel na to, čím to je. Nad baterkou je krabička, odkud vedou dráty kamsi dál Je tam jeden 110A (nejsilnější), který upálil tu spojku, na kterou byl přidělaný. Takže je asi v čudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.