zabiak Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Přestal mi svítit boční blinkr ten pod zrcátkem a žárovku jsem vyměnil a nic. Nevíte čím by to mohlo být? Nesetkal jste se stím někdo? Jinak vše svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ..MUSÍŠ ZAPNOUT BLIKAČ... páčka vlevo pod volantem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 ..MUSÍŠ ZAPNOUT BLIKAČ...páčka vlevo pod volantem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dělejte si prdelky, ale mě to nebliká. Jinak na druhý straně bliká v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Dělejte si prdelky, ale mě to nebliká. Jinak na druhý straně bliká v poho Co naka pojistka? Vsechno ostatni maka jak ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 a co žárovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 a co žárovka? tu prej menil :-) co oxidace kontaktu, nebo bordel v konektoru. asi to budes muset zmerit - napajeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Přesně tak, zkoušečku do ruky a proměřit dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.