Publikováno Březen 8, 201015 r Ahoj...mám takový menší problém...vyměňoval jsem žárovku v předních světlometech a jak jsem je zajišťoval pružinkou tak jsem více zatlačil a parabola světlometu se nějak uvolnila..hýbe se nějak více než by měla a sítí úplně jinam..ani sklápění světel na té straně nejde..jde se nějak dostat dovnitř světel a zpravit to?
Březen 8, 201015 r ide, bud daj svetlomet von a pozri sa zozadu ci ti nevyskocila z takej nozicky alebo potom iba otvorit z predu . dat dole plexi a tak.
Duben 5, 201015 r Ahoj...mám takový menší problém...vyměňoval jsem žárovku v předních světlometech a jak jsem je zajišťoval pružinkou tak jsem více zatlačil a parabola světlometu se nějak uvolnila..hýbe se nějak více než by měla a sítí úplně jinam..ani sklápění světel na té straně nejde..jde se nějak dostat dovnitř světel a zpravit to? ak ti nejde sklapanie svetiel, tak si pravdepodobne odpalil aj servo motorcek...
Květen 3, 201015 r Autor motorek odpálený nebyl..ale ta parabola byla sundaná s těch regulačních šroubů, takže motorek točil ale když nebyla upěvněna tak se nic nedělo..povedlo se mi je nasadit zpět a funguje to normálně...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.