Martin Staníček Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Ahoj...mám takový menší problém...vyměňoval jsem žárovku v předních světlometech a jak jsem je zajišťoval pružinkou tak jsem více zatlačil a parabola světlometu se nějak uvolnila..hýbe se nějak více než by měla a sítí úplně jinam..ani sklápění světel na té straně nejde..jde se nějak dostat dovnitř světel a zpravit to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 ide, bud daj svetlomet von a pozri sa zozadu ci ti nevyskocila z takej nozicky alebo potom iba otvorit z predu . dat dole plexi a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ahoj...mám takový menší problém...vyměňoval jsem žárovku v předních světlometech a jak jsem je zajišťoval pružinkou tak jsem více zatlačil a parabola světlometu se nějak uvolnila..hýbe se nějak více než by měla a sítí úplně jinam..ani sklápění světel na té straně nejde..jde se nějak dostat dovnitř světel a zpravit to? ak ti nejde sklapanie svetiel, tak si pravdepodobne odpalil aj servo motorcek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 motorek odpálený nebyl..ale ta parabola byla sundaná s těch regulačních šroubů, takže motorek točil ale když nebyla upěvněna tak se nic nedělo..povedlo se mi je nasadit zpět a funguje to normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.