Tom84 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Ahoj, myslíte.že se dají ty světla požít Thaiwanců?Budou sedět a svítit jak mají?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Sedět budou a svítit taky jak mají.Akorát životnost světel nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Souhlas s Tazzem. Mám přední světla DIAMOND a sedí bez problémů, ale svítivost mizerná (snažím se to trochu nahnat silnějšíma žárovkama ) a ještě k tomu mi nejdou pořádně seřídit! Měl jsem na Feldě mlhovky od DEPO a taky nic moc. Takže nedoporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) Já mám světla Depo Taiwan, jsou bezproblému svítí a sedí dobře. Kvalita se zdá taky dobrá, po roce užívání vypadají jako nová. Origo světla nejsou nijak kvalitní, zežloutnou popraskají, takže je to asi jedno jestli origo nebo tyto. Akorát ty china světla jsou prej naprd to budou asi ty diamont. Tady jsem sepsal některé rady a varianty při koupi světel: http://skodaoctavia.cz/predni-svetla-skoda-octavia Rozhodni se podle sebe. Editováno: 9. Březen 2010, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) Já mám světla Depo Taiwan, jsou bezproblému svítí a sedí dobře. Kvalita se zdá taky dobrá, po roce užívání vypadají jako nová. Origo světla nejsou nijak kvalitní, zežloutnou popraskají, takže je to asi jedno jestli origo nebo tyto. Akorát ty china světla jsou prej naprd to budou asi ty diamont. Tady jsem sepsal některé rady a varianty při koupi světel: http://skodaoctavia.cz/predni-svetla-skoda-octavia Rozhodni se podle sebe. Ahoj, no zrovna od tebe jsem předevčírem četl tu přílohu co jsi sem hodil.Takže říkáš,že pokud se rozhodnu pro repliku,tak radši Depo jo?Ještě počkám zda mi kamarád nedoveze z vrakáču origo a pak kdyžtak koupím ty Depo.Tady je maj za 1500kč i s motorkem naklápění: http//www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_pr_svetlo_s_motorkem_dovoz_leve-503005 Kupoval jsem od borca světlomety a prodal mě pravostranné(pro vozy UK)jsem nasranej,bo jsem blb,že jsem si nezkontroloval číslo,takže půjdou do popelnice.Vůbec mě to nenapadlo,že by se todle mohlo stát!Chybama se človek učí Předpokládám,že přestavět na levostranné řízení nejdou??????? Editováno: 9. Březen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) Ahoj, no zrovna od tebe jsem předevčírem četl tu přílohu co jsi sem hodil.Takže říkáš,že pokud se rozhodnu pro repliku,tak radši Depo jo?Ještě počkám zda mi kamarád nedoveze z vrakáču origo a pak kdyžtak koupím ty Depo.Tady je maj za 1500kč i s motorkem naklápění: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_pr_svetlo_s_motorkem_dovoz_leve-503005 Kupoval jsem od borca světlomety a prodal mě pravostranné(pro vozy UK)jsem nasranej,bo jsem blb,že jsem si nezkontroloval číslo,takže půjdou do popelnice.Vůbec mě to nenapadlo,že by se todle mohlo stát!Chybama se človek učí Předpokládám,že přestavět na levostranné řízení nejdou??????? Nebo podle toho co jsi psal v příloze mám radši vzít ty bez motorku? http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_pr_svetlo_bez_motorku_dovoz_prave-503002 Podle fotek mají obě varianty stejné balení! Editováno: 9. Březen 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 radši bych volil origo jenomže origo jsem našel cenu na www.obautodily.cz 2590,- za kus ale jsou to Autopaly takže to máš za 5000,- + asi motorky bys potřeboval takže tě to vynde lepší když si koupíš devil eyes. Ty pasujou bezproblému a konektor stačí pouze napojit a nemusíš přehazovat žádny dráty, vše svítí tak jak má akorát si je musíš seřídit ale jdou aj ručně což je výhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 radši bych volil origo jenomže origo jsem našel cenu na www.obautodily.cz 2590,- za kus ale jsou to Autopaly takže to máš za 5000,- + asi motorky bys potřeboval takže tě to vynde lepší když si koupíš devil eyes. Ty pasujou bezproblému a konektor stačí pouze napojit a nemusíš přehazovat žádny dráty, vše svítí tak jak má akorát si je musíš seřídit ale jdou aj ručně což je výhoda. Přoč "ale jsou to Autopaly".Pro origo Octavii dělá světla na face jenom Autopal-Visteon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.