Publikováno Březen 9, 201015 r Zdar, potřeboval bych radu. Měním sedadla v OII. Mám OII r.v. 2005. Zapojení vaků sedadel odpovídá dílenské příručce viz. příloha. V žlutém konektoru pod sedačkou, kterým je vedena kabekáž k vakům sedadel a který se při demontáži sedadel rozpojuje jsou barvy: hnědá - zelená - bílá. U nových sedadel je onen žlutý konektor jiný, takže budu muset stříhat a pájet konektor ze starých na nové....ale jsou tam i jiné barvy: hnědá - černá-modrá. viz. příloha. Předpokládám že hnědá odpovídá hnědé, ale jak ty ostatní barvy? Nemáte někdo zapojení z dílenské příručky novější než mám já z r. 2004 popř. nevíte jak to má být? Díky.
Březen 9, 201015 r musí ti pak souhlasit pozice, takže ten drát, co šel na 1. jde pak opět na 1. pozici, nehledej v tom nic složitého
Březen 10, 201015 r Autor musí ti pak souhlasit pozice, takže ten drát, co šel na 1. jde pak opět na 1. pozici, nehledej v tom nic složitého Jasně .... doufám že na tom konektoru je unačení pinů čísly nebo písmeny....nemám to teď vymontované tak se nemohu podívat....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.