pilsner73 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Zdar, potřeboval bych radu. Měním sedadla v OII. Mám OII r.v. 2005. Zapojení vaků sedadel odpovídá dílenské příručce viz. příloha. V žlutém konektoru pod sedačkou, kterým je vedena kabekáž k vakům sedadel a který se při demontáži sedadel rozpojuje jsou barvy: hnědá - zelená - bílá. U nových sedadel je onen žlutý konektor jiný, takže budu muset stříhat a pájet konektor ze starých na nové....ale jsou tam i jiné barvy: hnědá - černá-modrá. viz. příloha. Předpokládám že hnědá odpovídá hnědé, ale jak ty ostatní barvy? Nemáte někdo zapojení z dílenské příručky novější než mám já z r. 2004 popř. nevíte jak to má být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 musí ti pak souhlasit pozice, takže ten drát, co šel na 1. jde pak opět na 1. pozici, nehledej v tom nic složitého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilsner73 Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 musí ti pak souhlasit pozice, takže ten drát, co šel na 1. jde pak opět na 1. pozici, nehledej v tom nic složitého Jasně .... doufám že na tom konektoru je unačení pinů čísly nebo písmeny....nemám to teď vymontované tak se nemohu podívat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.