mario1977 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Ahojte, mam blbu otazku. urcite to tu niekto riesil. Co dat medzi spatne vnutorne zrkadlo a Head lining, ked svieti slnko, aby neoslnovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 clonu.....nebo sluneční brejle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 OI po facdliftu už tam má malou sluneční clonku a i tak stejně používám brýle tak jako tak mě polí oči je jedno kam slunce svítí když svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 No, keby som mohol nosit slnecne okuliare, tak by som to neriesil. a ta clonka, co pises sa da kupit? a ako to vyzera? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ahojte, tak uz som to nasiel namontovane u jedneho kamarata a skrutkuje sa to na head lining pred stredove osvetlenie nad spätnym zrkadlom. bolo tam aj cislo dielu 1U0 858 555 A Viete mi poradit, kde to zozeniem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Žeby to mohli mať v Škodovke? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Len treba rozlisovat staru alebo face clonku. Ta na obrazku ak ma zrak neklame je stara typa. Ja osobne mam za nozickou zrkadla nasunutu karticku vozickara a malu clonku v strede som tym padom nikdy nepouzil. Plni tu istu funkciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Eresto, mozes hodit fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Mám slx 99 a mám tam malou clonku. Ale nikdy jsem ji nepoužil:-) Mám 201cm a clony téměř netřeba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.