Publikováno Březen 10, 201015 r Ahojte, mam blbu otazku. urcite to tu niekto riesil. Co dat medzi spatne vnutorne zrkadlo a Head lining, ked svieti slnko, aby neoslnovalo?
Březen 10, 201015 r OI po facdliftu už tam má malou sluneční clonku a i tak stejně používám brýle tak jako tak mě polí oči je jedno kam slunce svítí když svítí
Březen 10, 201015 r Autor No, keby som mohol nosit slnecne okuliare, tak by som to neriesil. a ta clonka, co pises sa da kupit? a ako to vyzera? Dakujem
Březen 16, 201015 r Autor Ahojte, tak uz som to nasiel namontovane u jedneho kamarata a skrutkuje sa to na head lining pred stredove osvetlenie nad spätnym zrkadlom. bolo tam aj cislo dielu 1U0 858 555 A Viete mi poradit, kde to zozeniem??
Březen 17, 201015 r Len treba rozlisovat staru alebo face clonku. Ta na obrazku ak ma zrak neklame je stara typa. Ja osobne mam za nozickou zrkadla nasunutu karticku vozickara a malu clonku v strede som tym padom nikdy nepouzil. Plni tu istu funkciu.
Březen 17, 201015 r Mám slx 99 a mám tam malou clonku. Ale nikdy jsem ji nepoužil:-) Mám 201cm a clony téměř netřeba....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.