Publikováno Březen 10, 201015 r Zdravím přátelé. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s přiděláním pádel do OII FL DSG a jaká je cena takové srandy. A taky mě zajímá zda lze MF volant z OII MR2010 s pádly přidělat i na OII MR2006 DSG kterou mám já a na kolik by to vyšlo? Díky moc PS: hledat jsem tu na fóru, protože se mi zdálo, že jsem tu někdy něco podobného četl, ale nenašel jsem nic
Březen 10, 201015 r Podle všeho ano, " vwberni " si to tam dodělával, napiš mu ,on ti určitě řekne co tam měnil .
Březen 10, 201015 r Dorabal som a mozem povedat, ze je to perfektna vec, ktora sa za tie peniaze oplati.Mam tiez MR 06 DSG a vsetko funguje ako ma s Columbusom a hlasovym ovladanim.Potrebujes iba novu podvolantovku, RS FL volant a spravne to nakodovat.Montaz cca na max.2 hod.To radenie pod volantom vyuzijes max. 2-3krat za mesiac.Ale ten komfort toho volantu je niekde inde ako toho stareho!!!
Březen 10, 201015 r Zdravím přátelé. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s přiděláním pádel do OII FL DSG a jaká je cena takové srandy. A taky mě zajímá zda lze MF volant z OII MR2010 s pádly přidělat i na OII MR2006 DSG kterou mám já a na kolik by to vyšlo? Díky moc PS: hledat jsem tu na fóru, protože se mi zdálo, že jsem tu někdy něco podobného četl, ale nenašel jsem nic DSG v OII nemám, ale v predFL OII oživiť FL multifunkčný volant na 100% nejde. Tak sa obávam, či aj to radenie pôjde spraviť? Upraveno Březen 10, 201015 r od Diamant
Březen 11, 201015 r A to vis jak ze nejde..? Ja zase vim ze jde.... potrebujes volant, podvolantovku CH, kabelovy svazek volantu a nakodovat..
Březen 11, 201015 r Dorabal som a vsetko funguje na 100% ako ma.Akurat som lenivy radit pod volantom, ked tam mam DSG,
Červenec 24, 201114 r Dorabal som a vsetko funguje na 100% ako ma.Akurat som lenivy radit pod volantom, ked tam mam DSG, Zdravím, můžu vědět na kolik to příjde? Díky
Červenec 25, 201114 r Zdravím, když již se tady to téma objevilo, tak se zeptám na něco, co mě napadlo... Mám volant s pádlama v autě s manuálem, nedali by se ty páčky využít k ovládání i něčeho jiného?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.