kysa Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zdravím mám Fabii II, chtěl bych poprosit někoho zda by mi poradil nebo aspoň na nějakém schéma označil, kde u radia Dance zapojit kabel, který by měl vypínat a zapínat buď aktivní subwoofer nebo zesilovač u radia Dance a taky bych se chtěl zeptat kde nejlépe ukostřit mínusový kabel od aktivního subwooferu(baterie je mi jasná, že to určitě půjde, hledám jiné místo v automobilu), tomu dotyčnému moc děkuju, je tu schéma zapojení radia dance, třeba napsat číslo konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no já bych to asi zkusil zapojit na ten kablík č.13 ale nevím to jistě, nemám tohle rádio, ale je to řídící signál...jinak kostru chytni někde pod zadní sedačkou, já to tam mám taky u pásu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no já bych to asi zkusil zapojit na ten kablík č.13 ale nevím to jistě, nemám tohle rádio, ale je to řídící signál...jinak kostru chytni někde pod zadní sedačkou, já to tam mám taky u pásu... já jsem to zkoušel a nic, nehrálo mi to, takže to bude někde jinde asi možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ja som to riesil s Columbusom. .Ale neprisiel som nato, a skusal som skoro kazdy pin. Nakoniec som to zapojil na vypinanie od klucika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ja som to riesil s Columbusom. .Ale neprisiel som nato, a skusal som skoro kazdy pin. Nakoniec som to zapojil na vypinanie od klucika. je to asi taky řešeni, ale zkusím každý kabel, když bude to radio zaplý, jestli půjde do toho proud nebo ne, ale tak určitě to někam musí jít píchnout, když to tady jiný mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tohle rádio a všeobecně všechny nový rádia od Škodovky nemají ovládání zesilovače, budeš to muset napojit např. od klíčku zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P. Funtik Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 no já bych to asi zkusil zapojit na ten kablík č.13 ale nevím to jistě, nemám tohle rádio, ale je to řídící signál...jinak kostru chytni někde pod zadní sedačkou, já to tam mám taky u pásu... Rád by som vedel na čo teda slúži pin č.13 - riadiaci signál na autorádiu DANCE? Ja mám Dance vo Fabii II a tento kontakt zapojený nemám, (mal som pôvodne aftermarket prípravu autorádia) Pritom, rádio komunikuje cez CAN. Zapína sa, vypína sa, podsvietenie funguje Je pravda, že z pôvodnej prípravy mám nezapojené 4 káble, jeden z nich by mal byť k-line, ale elektrikár to neriešil a nezapojil. Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Zdravím mám Fabii II, chtěl bych poprosit někoho zda by mi poradil nebo aspoň na nějakém schéma označil, kde u radia Dance zapojit kabel, který by měl vypínat a zapínat buď aktivní subwoofer nebo zesilovač u radia Dance a taky bych se chtěl zeptat kde nejlépe ukostřit mínusový kabel od aktivního subwooferu(baterie je mi jasná, že to určitě půjde, hledám jiné místo v automobilu), tomu dotyčnému moc děkuju, je tu schéma zapojení radia dance, třeba napsat číslo konektoru Tak ako ostatní urobili, aj ja som pripojil ovládanie subwooferu na zapaľovanie. Teda sw ide, iba keď je zapnuté zapaľovanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.