Karel .m Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Prosím poradte,mám OII 1.6 75 Kw. Už nějakou dobu pozoruji, že motor netáne tak jako dřív a postupně začala růst i spotřeba a to tak, že o tři litry.Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a nic.Proto jsem se vydal do servisu a tam mi provedli diagnostiku motoru a vše je v poradku.Řekli mi, ze netuši co by s tím mohlo být,jsem z toho neštastnej nemůžu předjed ani kamion!!Neřesil jste někdo podobný problém?Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Neroztahoval jsi ji náhodou, nepřeskočil ti rozvoďák....nebo taky špatný benzin, může být tčeba zanesený filtr paliva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel .m Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Neroztahoval jsi ji náhodou, nepřeskočil ti rozvoďák....nebo taky špatný benzin, může být tčeba zanesený filtr paliva... Neroztahoval,palivovej filtr jsem menil a zádna změna,prostě ten motor netáhne a když je studenej tak to pocukává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Neroztahoval,palivovej filtr jsem menil a zádna změna,prostě ten motor netáhne a když je studenej tak to pocukává. Pokud nesvítí elektronika motoru a není tam žádná závada, začal bych od toho nejjednoduššího, svíčky....kabely, mohou to dělat i špatné vstřikovače, nebo tlaky, ale od něčeho je třeba se odpíchnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Nepsal jsi tu,kolik to má najeto.Já bych proměřil váhu vzduchu,né diagnostikou,to dost dobře u benzínu nejde,ale osciloskopem.A nebo,pokud máš možnost,tak si ji tam puč z dobrého auta.Samozřejmně,klapka,adaptace,nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel .m Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Mám najeto 110 000 Km,údajně tento model váhu vzduch nemá. To mi řekli v servisu.Zítra jsem objednaný ještě do jedné Škodovky,tak napíšu jak jsem dopadl,ale mám strach, že mi zase nic nepoví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.