Publikováno Březen 13, 201015 r je potrebne zadavat po odpojeni baterie do autoradia Panasonic CQ-C1011N bezpecnostny kod? pripadne vie niekto poradit ako ho zistit priamo z autoradia a ako sa zadava? dik.
Březen 13, 201015 r co ma toto spolocne so skodaforom? to si snad zisti na nejakom panasonic, fore, u vyrobcu popripade predajcu.
Březen 13, 201015 r ...NE...autorádia Panasonic nevyžadují zadávání bezp. kódu...jen nastavíš korekce (basy a výšky) a nastavíš uložení stanic na předvolby...to je vše
Březen 14, 201015 r ...opakuji...NEMÁ zadávání kódu ...Blaupunkt si potrpěl na kódování autorádií a co vím ještě Kenwood...
Březen 15, 201015 r Autor co ma toto spolocne so skodaforom? to si snad zisti na nejakom panasonic, fore, u vyrobcu popripade predajcu. mam ho vo Fabii I
Březen 15, 201015 r Autor a sak ked sa pyta ako sa to zadava tak asi to kod pyta. nie, iba som preventivne chcel vediet,aby po vymene baterii nebol problem dik za odpovede
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.