Ivanek007 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj, prosil bych neko z etkou aby mi sem hodil obrazek kde jsou rozkreslene vsechny ty plasty kolem podbehu P+L strany atd. par mi jich prasklo, neco jsem stratil, a chci to dat do kupy. Chci to potom podle obr.zkouknou co mi chybi a co ne. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ETKU jsem měl ale vzhledem k tomu, že ji zas tak nepoužívám, tak jsem ji odinstaloval a používám http://www.vagcat.com/epc/ . Nevím jak hodně je to aktualizovaný, ale zatím mě to vždycky stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Ahoj, prosil bych neko z etkou aby mi sem hodil obrazek kde jsou rozkreslene vsechny ty plasty kolem podbehu P+L strany atd. par mi jich prasklo, neco jsem stratil, a chci to dat do kupy. Chci to potom podle obr.zkouknou co mi chybi a co ne. dekuji Ahoj, nevím co Ti přesně ulítalo, ale není to složité. Pod motorem je jeden velký plast. kryt, a ten je přišroubován pouze na nápravnici a po bokách jsou plasty, které jsou přichycené k podběhům ( 1 levý a jeden Pravý ) to je veškeré zakrytí motoru (3 díly) pak tam jsou pouze ještě po stranách trojúhelníkové plastíky (levý a pravý) a ty jsou zasunuty do nárazníku a u kol přišroubované k plastovým podběhům. Nic víc, osobně si myslím, že jsi ztratil pouze vanu pod motorem a asi pravý boční plast praská velice rád Pokud koupíš celou sadu, tak máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jo jo, asi tak nejak, ja sundal kryt pod motorem, a pak upadl 1 plast, tudis prestal drzet dalsi. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.