Smiegel Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj kluci,potřebuji radu. Koupil jsem si multifunkční volat,k tomu jsem si dokoupil podvolantovou jednotku s koncem písmen AG, dnes mi to jeden maník namontoval a vše hned naskočilo krom serva. Na palubce svítí oranžově volant a nejde servo. Nevíte čím to je a co se s tím dá dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 jaké máš auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 14. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 jaké máš auto? Oktavia II r.v.06, 77 KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 musí se udělat základní nastavení snímače řízení G85, ale je i možné, že k sobě nepatří kroužek pod volantem a podvolantovka, je víc verzí, svěř to někomu, kdo s tím umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Jestli máš kroužek 1K0-959-653-C, tak asi jenom není udělané základní nastavení snímače G85. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Ahoj kluci,potřebuji radu. Koupil jsem si multifunkční volat,k tomu jsem si dokoupil podvolantovou jednotku s koncem písmen AG, dnes mi to jeden maník namontoval a vše hned naskočilo krom serva. Na palubce svítí oranžově volant a nejde servo. Nevíte čím to je a co se s tím dá dělat? tlačidlá na volante Ti fungujú normálne? mne začali až keď som vymenil aj Gateway... Nestačila len podvolantovka... a niekde som tu čítal postup ako nastaviť snímač úhlu... pohľadaj... myslím, že to tu opisoval "cosby" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Máš VIS tam ten postup je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 tlačidlá na volante Ti fungujú normálne? mne začali až keď som vymenil aj Gateway... Nestačila len podvolantovka... a niekde som tu čítal postup ako nastaviť snímač úhlu... pohľadaj... myslím, že to tu opisoval "cosby" No jasně mě ty tlačítka jdou normálně akorád jde stuha volant ,ale už jsem domluvenej s Rolbařem,že se na to mrkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) Rad bych si dodelal palubni pocitac aktualni spotreby. Bohuzel se mi podarilo zakoupit packu, ktera nepodporuje zadni sterac o jehoz ovladani bych nerad prisel (tato packa je v inzerci na prodej). Dnes jsem odstranil podvolantovy kryt a zjistil, ze aktualni podvolantova jednotka ma oznaceni 1K0-953-549-CS (tato nepodporuje tempomat ani PP). Na Ross-tech strankach jsem zjistil, ze potrebuji podvolantovku s kodovym oznacenim 1K0-953-549-CN. Najde se zde nekdo zkuseny, kdo mi to potvrdi? Octavia II FL, MR 2009. Diky. Editováno: 16. Březen 2013, autor: MartinM_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny B Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Zdravim, podvolantovka s kodovym oznacenim 1K0-953-549-CN podporuje aj multifunkčny volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.