marthass Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 7200 kc za repas je super cena.... To turbo vypada straslive domlacene, chudacek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Koupil sem auto v prosinci 2010 s tím že má nalítáno 123000 km , ale v servisu Škoda mi řekli že ty km moc neseděj a to mě ještě čeká dvouhmotak u dsg no hruza jinak ta hrídelka v turbu byla ukroucená dnes dorazil olej tak snad už to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 No smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 za co si ho kupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 (editace) tak už to jezdí ale jede to jako v nouzáku prej se to rozjede tak sem zvedavej před tim sem měl Suzuki Grand Vitara 2.0 benzín 2006 ta zase žrala jako prase kolem 11,5L jinak bez poruchy . Škodovku sem koupil za 240000 je to 2.0 tdi dsg elegance kombi MR 2006 škoda že sem tenktát nevěděl co mám poslouchat dnes už bych to nekoupil Editováno: 18. Květen 2011, autor: medved 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 nj je to dost na auto o ktorom nevies kolko ma skutocne km..ja som kupoval 3,5 rocnu octu za 2500e, mala najazdenych 250000km, zainvestoval som do nej este cca 2000e a teraz ide ako hodinky...tak ucime sa na vlastnych chybach...neboj aj ja som kupil skutra pri ktorom som sa riadne osral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Já spolupracuji s firmou rrauto.cz a naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan.S Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Když repasované turbo, tak od pana Turnera ze Strakonic. Má 20 let praxi a můžu jen doporučit. Je fakt že ta cena není zrovna malá, ale opravdu to umí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 mě taky ted odešlo turbo, a budu brát hybrid od turbosport 180ps http://www.turbosport.cz/247-tsb180.html doufám že bude dlouho šlapat. moje staré turbo dopadlo dost špatně. v turbíně nezůstalo ani kousek lopatek a všechno vylítlo ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 daj potom vediet ako to hybrid turbo fici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinlouda Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 V 7. 3. 2011 na 10:51, pajko napsal: chalani mate niekto skusenost s vyssie spominanymi firmami turbosport.cz , rrauto.cz , mihocar.cz? potrebujem repas turba a neviem kde...diky moc Zdravím, mám zkušenosti ohledně turbodmychadel a poslední dobou beru už jen od https://profiturbo.cz/ beru zde repas turba a nechávám zde provádět repas. Vždy vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 V 22.8.2018 na 20:14, martinlouda napsal: Zdravím, mám zkušenosti ohledně turbodmychadel a poslední dobou beru už jen od https://profiturbo.cz/ beru zde repas turba a nechávám zde provádět repas. Vždy vše v pořádku. aha ok diky. turbo mam uz 7 rokov zrepasovane a zatial drzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.