Schlumpf Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 ahoj kluci a damy. predelal jsem podsviceny na tachometru mojeho milacka. akorat mam problem ze na strane pravi (rychlost) mi jde jen prvni dioda. dalsi mi uz nesviti. Uz jsem menil + a - ale nic se nedeje. Uz jste to nekdo mel? nebo asi bude rozbytej?? Diky vam za poradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 tak to je pruser asi to je rozbyte skus pozriet poriadne kontakty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Podle me mas spatne diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Podle me mas spatne diody. asi tak vadne diody.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Nemusi byt vadne, ale muzou byt na jine napeti. Nekdo tady taky predelaval podsviceni a snazil se tam dat diody z golfa a neslo mu to, taky mu snad svitila jen jedna a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 aha, to je taky mozny, ale vyzkousel bych tam dat jine, pac mohly byt klidne z vadne serie....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 A dá se nějak doma vymněnit podsvícení těch budíků?? Vyěnit diody, či co?? Dá se to zvládnout po domácku? Nerad byh, aby mi potom tacháče přestaly svítit úplně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Da Ale musis umet pajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 o zmene podsviceni je toho tady mraky.........hledej.........jestli mas zajem o zmenu podsviceni, tak v MB.......kolega Fidelek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 divny je ze na druhy strane na otackomeru to funguje. s stejnima diodama. a ty diody jsem skousel, fungujou bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 schlumpf: poradne vse jeste jednou zkontroluj . problem muze byt ze u tachometru jsou zapojeny diody 4 v serii (za sebou).pokud maji vetsi napeti tak se na 12 V nerozsvitej (vetsinou trosku svitej po nastartovani pri 14 V). pokud mas tachometr rozdelany tak zkus jednu (jen jednu !!!) diodu spojit dratkem- zkratovat, tim klesne potrebne napeti a vis ze mas nevhodne napeti a v zapojeni neni chyba,pokud se nerozsviti chce to vzit ohmetr - zkrattomer po vasem schlusmetr :-) a projit vsechny cesticky kde vedou diody,nekde bude chybka,nezapomen ze vsechny diody musi byt spravne polarizovane,jsou na desce umistene ruzne. doufam ze se neurazis za takovy popis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Neurazi Honziku, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 hlavne aby na to prisel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 (editace) Presne jak bylo receno, vetve jsou vedene ruzne, nekdy az nepochopitelne a urcite si nekde obratil polaritu, pak logicky zhasne cela vetev... Look at this... (thx to ?!?) Editováno: 11. Květen 2006, autor: thomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Da Ale musis umet pajet Jo, to umim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 o zmene podsviceni je toho tady mraky.........hledej.........jestli mas zajem o zmenu podsviceni, tak v MB.......kolega Fidelek..... Há to znám, ale ten si za to vezme strašný prachy... to já radši sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 se mu ozvi a optej se ho, hlavne budes mit jistotu profesionalni prace a 100% funkcnosti, uz to delal hodnekrat....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 se mu ozvi a optej se ho, hlavne budes mit jistotu profesionalni prace a 100% funkcnosti, uz to delal hodnekrat....... To je fakt... Zkusim to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 dekuji vam kluci moc. proc bych se mel urazet holcicky?? jsem rad za kazdou odpoved. zitra na to jeste jednou mrknu a promerim. dik thomasino za ten planek... doufam ze to zitra nak zvladnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 13. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 vcera jsem udelal ten tachometr. vyndal jsem originalny odpor na ty diody, dal jsem tam jinej aby mi tam zustalo vic proudu. a sup vse fungovalo. diky vam, prisel jsem na to ze tam je takovej ten blbej odpor. fotky brzo u me na "vase fabie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.