lukas.novot Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) Máte někdo stejný problém s rádii alpine? Mě se po 5 min. provozu zahřeje zadní část radia tak že tam nejde udržet ruka. Přikládám i schéma iso Editováno: 20. Březen 2010, autor: lukas.novot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Tak jsem zkoušel nechat zapojené jen přední repro a asi po 17min. radio na zadni casti horke. Zkusil jsem tedy zapojit jen 1 zadni rapro a opět do tech 20 min. horke. Zitra zkusim bez zapojeni iso repro konektoru. Repro je origo octavia. Na prednim repro je napsano 4ohm. Mohl by jste nekdo se stejnym radiem zkusit jestli ho ma po 20 min. poslechu hudby horke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) Každé autorádio obsahuje tzv. koncový zesilovací stupeň (dále jen KS). To je zesilovač výstupního audio-signálu (standartně ve všech rádií je 4x40W). KS bývá z konstrukčních důvodů umístěn v zadní části rádia , to že se KS zahřívá je normální jev. Takhle vypadá analogový KS: A některá (moc jich jěště podle mě není) rádia už mají digitální KS: (tohle je digitální KS s výkonem 600W) Editováno: 24. Březen 2010, autor: CarL33N0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenny Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 Každé autorádio obsahuje tzv. koncový zesilovací stupeň (dále jen KS). To je zesilovač výstupního audio-signálu (standartně ve všech rádií je 4x40W). KS bývá z konstrukčních důvodů umístěn v zadní části rádia , to že se KS zahřívá je normální jev. Takhle vypadá analogový KS: A některá (moc jich jěště podle mě není) rádia už mají digitální KS: (tohle je digitální KS s výkonem 600W) ja mam v octavce radio od JVC a mel sem stejnej problem :aggressive:tak sem to vyresil tom zpusobem ze sem tam dal 10 cm vetracek z PC a horkej vzduch odsavam ridicovy pod nohy ... Radio se nehreje a je po starostech!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 No to je taky možnost, ale ono to standartně má v sobě teplotní pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 ...je to proto, že se velká část energie mění na teplo...když ze zvolí rááádio (ne rádio) tak to na zadní straně vypadá takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 no ja neviem ale zapajat to bez zataze? aby si to nadobro neodpalil...mne napr dnes sony par krat resetovalo. asi zrejme tepelna ochrana. volume 23-25 radio 4x50w ale zadne jbl su 100 w takze asi dostava zabrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.