Krtek6 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Vážení...prosím všechny z Olomouce nebo ty, které ji znají jako své boty o pomoc...Potřeboval bych vědět pro jednu hru, ktereé jsem součástí, kde všude se v Olomouci nachází informační tabule(hnědý rám s numerickou klávesnicí po straně) města...prostě ty, kde naťukáte nějaky čislo a ono se vám to začne něco kecat o městě a jeho historii třeba...vím o jedné která je kousek od Bowlandu ...kdo ví tak ať mi řekne třeba jenom adresu a já si to dohledam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ty jo, to jsem ani nezaznamenal, no hold nejsem turista Na mysl mi vytanuly jen ty červené s mapou, ale to asi není to co myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no já jsem už tam byl....dokonce jsem zjistil kde jich pár je...ale to není to co hledam... našel jsem 2 s hnědym ramem a mapou celyho města...a pak bílé, moderní a tam jsou jenom památky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.