milos_s Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Protože se mi již dvakrát povedlo odejít od své Octavie aniž bych zavřel okna, rozhodl jsem se vyřešit jejich automatické zavírání. Používám přitom originální dálkové ovládání. Podle dostupných informací nejde změnit nastavení řídící jednotky tak, aby stačilo krátké stisknutí zamykacího tlačítka k úplnému zavření oken. Přpravil jsem tedy modul, který se přidá do originálního dálkového ovládání. Ten prodlouží stisknutí zamykacího tlačítka tak, aby se stihla zavřít okna. Kdo má automatické sklápění zrcátek, tak se mu přiklopí i zrcátka. V příloze je podrobný návod. Uprava DO.pdf Editováno: 2. leden 2012, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Zdravím, Nevím přesně, jak dálkové ovládání vevnitř vypadá, podmínkou pro úpravu je trochu místa a možnost připojení vývodů z modulu. Pokud je dálkové ovládání jiné, bude dost práce s vymyšlením, kam přídavný modul zapojit (je nutné nakreslit schéma, možná odejmout součástky aby se odkryla deska plošných spojů ovladače, ...) Přikládám fotky ovladače OII pro zvážení zda by se v ovladači pro FII našlo místo... Poslouží i jako návod pro otevření DO: Editováno: 26. Červen 2017, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.