Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak takhle vypadá auto po cca 100km. Když jsem ho bral bylo čisté...

Je to děs :angry:

Nejhorší to je jak se jede trošku rychlejc. Přes 150 padaj mochy na čelní sklo jak písmenka na psacím stroji sekretářky. :angry::wacko::076:ble

A blbě to jde dolů.

Jj, je to svinstvo. Já bych hmyzu poletování okolo silnic zakázal. :smich::smich::smich:

Musíš napřed celou trasu projít s Biolitem v ruce a všechny mouchy vystříkat a teď se můžeš bát,že tvoufotku uvidí někdo y tzv.ochránců přírody a zgustne si na tobě protože máš na předku auta zbytky nějakého chráněného hmyzu. Tak to radši rzchle umej ať zničíš důkazy. Tohle mně taky vždycky sere anebo když se na čerstvě umytý a naleštěný auto hned vysere nějakej ptáček(nejlépe holub). Čau Honza

jj, to znám, a na moji stříbrné ty ku..y ještě jdou vidět dvakrát tolik, smrt všemu hmyzu :disgust::disgust::disgust:

• Autor
Musíš napřed celou trasu projít s Biolitem v ruce a všechny mouchy vystříkat a teď se můžeš bát,že tvoufotku uvidí někdo y tzv.ochránců přírody a zgustne si na tobě protože máš na předku auta zbytky nějakého chráněného hmyzu. Tak to radši rzchle umej ať zničíš důkazy. Tohle mně taky vždycky sere anebo když se na čerstvě umytý a naleštěný auto hned vysere nějakej ptáček(nejlépe holub). Čau Honza

copak holub, představ si třeba labuť :smich:

trošku mušek no a co by jsi prosím tě chtěl, aby jsi tam měl vlétě????? rampouchy??? :smich: :smich: :smich:

to jsem mel vyfotit jak vypadalo auto po asi 800km kdyz jsem jel na slovac...pres predni sklo nebylo skoro videt ;)

Já mám na mouchy speciální přípravek nastříkáš a chvilku necháš působit a smeješ a jde to dolu pěkně -_-

trošku mušek no a co by jsi prosím tě chtěl, aby jsi tam měl vlétě????? rampouchy??? :smich: :smich: :smich:

:smich::smich::smich:

pripevni tam nejak mucholapku a je to :p

• Autor
pripevni tam nejak mucholapku a je to :p

No a co to takhle obalit alobalem? :smich::smich::smich:

Já mám na mouchy speciální přípravek nastříkáš a chvilku necháš působit a smeješ a jde to dolu pěkně -_-

Já taky. :p

Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou :D

Nejlepší je stejně vjet takhle v létě k večeru do nějakýho včelího roje, či podobného setkání hmyzu...Předtím postát pod nějaým kvetoucím stromem a pak projet mezi polema s kvetoucí řepkou :D

Jojo, brizy a repka vedou ;) Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje :(

Jojo, brizy a repka vedou ;) Ale znam teda horsi veci, treba sul, NESNASIM SOLENI silnic, ale asi to kapitalismus a umeni ceskych ridicu vyzaduje :(

po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc :blink: sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r :angry:

no, no nemachruj.

Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. ;)

Upraveno od Zbyněk

no, no nemachruj.

Tome, on na mušky existuje takový přípravek (sonax) a tím to jde krásně dolů. ;)

Vážně :o:D přípravkem na hmyz disponuju, stejně mi to ale přijde jako taková "práce navíc". můj názor-nikomu to nevnucuju ;)

no, no nemachruj.

Vážně :o:D přípravkem na hmyz disponuju, stejně mi to ale přijde jako taková "práce navíc". můj názor-nikomu to nevnucuju ;)

no fáákt nekecám

no, no nemachruj.

Nemachruju, jizdu na snehu miluju. A nazor, ze Cesi jsou v prumeru nejhorsi ridici v Evrope hned po Svycarech a Holandanech mi nikdo nikdy nevymluvi ;) Nastesti je u nas docela hodne vyjimek, ktery to trochu dorovnavaj :)

no, no nemachruj.

Nemachruju, jizdu na snehu miluju. A nazor, ze Cesi jsou v prumeru nejhorsi ridici v Evrope hned po Svycarech a Holandanech mi nikdo nikdy nevymluvi ;) Nastesti je u nas docela hodne vyjimek, ktery to trochu dorovnavaj :)

Tohle na sklo i karoserii :

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248705...zbytkuhmyzu.jpg

a taky na sklo tohle:

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248711...acistnioken.jpg

a do nádobky ostřikovačů tento koncentrát (různé vůně) ředit dle návodu:

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg

Když používám ten bordel do ostřikovačů, tak sklo je OK,tedy tam kde se dostane stěrač.

Jinak se divím, že ještě někdo nevymyslel lepidlo z toho hmyzu, je fakt, že za určitých podmínek to drží lépe než 500 hřebík

To KRYSA:

tak přijeď a uvidíš, že ti to o těch řidičích vymluvím jednou pro vždy :aggressive::smich:

• Autor

no, no nemachruj.

Tohle na sklo i karoserii :

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248705...zbytkuhmyzu.jpg

a taky na sklo tohle:

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248711...acistnioken.jpg

a do nádobky ostřikovačů tento koncentrát (různé vůně) ředit dle návodu:

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248698...centrat1100.jpg

Když používám ten bordel do ostřikovačů, tak sklo je OK,tedy tam kde se dostane stěrač.

Jinak se divím, že ještě někdo nevymyslel lepidlo z toho hmyzu, je fakt, že za určitých podmínek to drží lépe než 500 hřebík

Palo a cena? Zajímal by mně ten na odstranění hmyzu z karosérie a ten do ostřikovačů. Ty to prodáváš?

Palo a cena? Zajímal by mně ten na odstranění hmyzu z karosérie a ten do ostřikovačů. Ty to prodáváš?

Nic neprodávám, vše máš na jejich stránkách: http://www.sonax.cz

Upraveno od Palo

Tak takhle vypadá auto po cca 100km. Když jsem ho bral bylo čisté...

Je to děs :angry:

Nejhorší to je jak se jede trošku rychlejc. Přes 150 padaj mochy na čelní sklo jak písmenka na psacím stroji sekretářky. :angry::wacko::076:ble

A blbě to jde dolů.

zdravim.. tak jestli te tohle desi, tak az nekdy vyfotim auto po 170 km co jezdim pravidelne, tak se asi pose*es =)))) tohle jeste jde. Ale chce to hned cistit, i jakmile tam je jen troska.. minulej vikend jsem si rekl, ze dopreju autu trochu osobitejsi lasky nez mycky, tak jsem to myl, pekne jsem to vymydlil, auto se blejskalo, ani jedna musi prdel, tak si to tak cele obchazim a raduju se, jak dobrou praci jsem to odvedl a hle.. zapomnel jsem na zrcatka =))) to jsem mel celej "vercajk" uz uklizenej, no des =))

po letošní zimě musím říct, že bych všude používal inertní posyp..ale nevím, co mě štve víc :blink: sůl je mrcha v tom, že auto trpí, ale zas drhnout každou chvíli hmyzí koberec je taky docela vos..r :angry:

Ne ze bych miloval sul na silnicich, snih mi nevadi. Ale "inertni" posyp podle nasich silnicaru v okoli Prahy = 4 x pavoucek na celnim skle (jen cekam na vetsi ranu, je pojisteno a na TK jsem prosel) a otriskana kapota.

Mouchy, komari je nic proti projeti hejna chroustu, coz se mi stalo samozrejme vloni. To je jak kulometna palba.

HM

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.