elmarees Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Takze nesviti mi levy xenon. VAG pise: 4 Nalezeny chyby: 01539 - Svetlomety nebyly kalibrovany 35-00 - - 65535 - rid.jedn. vadna 00-00 - - 00496 - Snimac svetle vysky vpredu 07-00 - signal prilis nizky 01345 - Zazehovy modul plynove vybojky (N195) 27-00 - nesmyslny signal koupil jsem tu pouzitou RJ s tim, ze nevi jestli funguje. Vymenil jsem a nic...porad to same...tak jsem objednal uplne novou a zase nic!!! Je nekdo ochoten mi to opravit (moravskoslezsky kraj - do prahy nejedu )? Nebo aspon poradit? Nejhorsi je, ze se mi blizi technicka kontrola a tam me ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 27. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 takze uz neresim....resim vymenu za klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Tak to se na mě nezlob, ale seš blázen měnit xeny za klasiku, třeba bude někde problém ve vedení nebo něco podobnýho, jednotkou to asi nebude když ti to u třech ukazuje to stejný. A myslím že někde tam u tebe je třeba Vaša nebo Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elmarees Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 ja bych stejne potreboval ty svetla repasovat nebo koupit novy...uz je ale nechci resit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 dle mého názoru výjde levnějc repasovat světla a nechat to opravit, než kupovat světla nová, pak svorkovnice, dodělat ovládání na kolečko, tahání drátů, pinování.... stačí navštívit někoho, kdo ví, co dělá, třeba na Moravě VAša z Prostějova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.