Srpen 6, 200619 r Cely video stoji fakt za to To by meli poustet zlobivym detem za trest no nevim jestli by to pomohlo, jedno extremne zlobivy dite mi hodilo v sobotu telefon do popelnice a musel jsem ho lovit az ze spodu........ lahoda.....
Srpen 6, 200619 r jen se smej....... .....ja se taky smal a lidi co to videli okolo, tak taky... bajecna komedie.....
Srpen 7, 200619 r ty voe te je mazec - to vypada ze na tom videu fsichni min. 20 let spali a ted se probudili a slavi rok 1987 Vasek vypada jak kdyz neumi do 5 pocitat tahle skupina je dablovo poslani
Srpen 7, 200619 r Autor ty voe te je mazec - to vypada ze na tom videu fsichni min. 20 let spali a ted se probudili a slavi rok 1987Vasek vypada jak kdyz neumi do 5 pocitat tahle skupina je dablovo poslani Vasek je dabel, to je pravda A Eva, to je uplna svetice
Srpen 7, 200619 r tak to si to asi pustim cely.... vypnul jsem to po par sekundach, chtel jsem usetrit repro...... jj to prohlidni cely - taky sem to ted teprve shlidnul komplet a poznal kvalitu poradne hudby - a to video k tomu nema chybu - sem z toho uplne v prde.i - luxus!!! a zaroven obdiv pro ty lidi co tam ze sebe delaj sasky jenom kvuli tem 2oum _br__ a ty strasidelny hudbe hned to frcim proposlat znamim - ty se zeser.u smichy
Srpen 7, 200619 r tak jsem podlehl a postil si nejdriiiiiv kapučíííno, pak červenéé víííno...... jak kdyz taha kozu za vocas......strasny a ty krepcici lidi, des a bes......jdu blejt.....
Srpen 11, 200619 r Jó hoši to máte ještě dobrý, ale já jsem jednou podlehnul manželce a Evu s Vaškem jsem jí objednal.A to je síla, když si to pustí třeba při vaření.Ještě že mám sluchátka kam si pustím něco mojeho oblíbenýho. Jo a ještě větší pecka je to jejich DVD-čko, co bylo součástí dodávky CD-ček.Hlavně mě hned všichni nebombardujte žádostí o půjčení...je neustále v oběhu
Srpen 11, 200619 r Jó hoši to máte ještě dobrý, ale já jsem jednou podlehnul manželce a Evu s Vaškem jsem jí objednal.A to je síla, když si to pustí třeba při vaření.Ještě že mám sluchátka kam si pustím něco mojeho oblíbenýho. Jo a ještě větší pecka je to jejich DVD-čko, co bylo součástí dodávky CD-ček.Hlavně mě hned všichni nebombardujte žádostí o půjčení...je neustále v oběhu tak tuto kolekci ti opravdu závidím.......
Srpen 11, 200619 r No sakra, už jste někdo zvládnul skouknout to video celé? To prostě nejde to není v mých silách. Ještě teď mám husí kuži. Nejhorší je to, že mi ta sračka bude hrát po zbytek dne v uších. Na tak hrozný tóny se nezapomíná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.