Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Vloženo 6. Srpen 2006 Cely video stoji fakt za to To by meli poustet zlobivym detem za trest Citovat
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Vloženo 6. Srpen 2006 Cely video stoji fakt za to To by meli poustet zlobivym detem za trest no nevim jestli by to pomohlo, jedno extremne zlobivy dite mi hodilo v sobotu telefon do popelnice a musel jsem ho lovit az ze spodu........ lahoda..... Citovat
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Vloženo 6. Srpen 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Vloženo 6. Srpen 2006 jen se smej....... .....ja se taky smal a lidi co to videli okolo, tak taky... bajecna komedie..... Citovat
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 ty voe te je mazec - to vypada ze na tom videu fsichni min. 20 let spali a ted se probudili a slavi rok 1987 Vasek vypada jak kdyz neumi do 5 pocitat tahle skupina je dablovo poslani Citovat
Martinoslav Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Vloženo 7. Srpen 2006 ty voe te je mazec - to vypada ze na tom videu fsichni min. 20 let spali a ted se probudili a slavi rok 1987Vasek vypada jak kdyz neumi do 5 pocitat tahle skupina je dablovo poslani Vasek je dabel, to je pravda A Eva, to je uplna svetice Citovat
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 tak to si to asi pustim cely.... vypnul jsem to po par sekundach, chtel jsem usetrit repro...... jj to prohlidni cely - taky sem to ted teprve shlidnul komplet a poznal kvalitu poradne hudby - a to video k tomu nema chybu - sem z toho uplne v prde.i - luxus!!! a zaroven obdiv pro ty lidi co tam ze sebe delaj sasky jenom kvuli tem 2oum _br__ a ty strasidelny hudbe hned to frcim proposlat znamim - ty se zeser.u smichy Citovat
Host Bobik Vloženo 7. Srpen 2006 Vloženo 7. Srpen 2006 tak jsem podlehl a postil si nejdriiiiiv kapučíííno, pak červenéé víííno...... jak kdyz taha kozu za vocas......strasny a ty krepcici lidi, des a bes......jdu blejt..... Citovat
Marek Vloženo 11. Srpen 2006 Vloženo 11. Srpen 2006 Jó hoši to máte ještě dobrý, ale já jsem jednou podlehnul manželce a Evu s Vaškem jsem jí objednal.A to je síla, když si to pustí třeba při vaření.Ještě že mám sluchátka kam si pustím něco mojeho oblíbenýho. Jo a ještě větší pecka je to jejich DVD-čko, co bylo součástí dodávky CD-ček.Hlavně mě hned všichni nebombardujte žádostí o půjčení...je neustále v oběhu Citovat
Host Bobik Vloženo 11. Srpen 2006 Vloženo 11. Srpen 2006 Jó hoši to máte ještě dobrý, ale já jsem jednou podlehnul manželce a Evu s Vaškem jsem jí objednal.A to je síla, když si to pustí třeba při vaření.Ještě že mám sluchátka kam si pustím něco mojeho oblíbenýho. Jo a ještě větší pecka je to jejich DVD-čko, co bylo součástí dodávky CD-ček.Hlavně mě hned všichni nebombardujte žádostí o půjčení...je neustále v oběhu tak tuto kolekci ti opravdu závidím....... Citovat
zabiak Vloženo 11. Srpen 2006 Vloženo 11. Srpen 2006 No sakra, už jste někdo zvládnul skouknout to video celé? To prostě nejde to není v mých silách. Ještě teď mám husí kuži. Nejhorší je to, že mi ta sračka bude hrát po zbytek dne v uších. Na tak hrozný tóny se nezapomíná Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.