JirkaM Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 mám to snížený o 30 mm a kolo má 8" nějak mě vrtají hlavou kola MOMO WRS CHROM , můžete mě někdo je připojit virtualně k té černé koktě ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nemyslím snížit to,aby jsi musel objíždět vajgly,ale 30 mm by to sneslo.Tím snížením to výrazně neztvrdne.Když jsem nasazoval 17"jezdil jsem nějaký čas bez snížení a po úpravě -35 mm jsem nepocítil výraznou zmšnu ve tvrdosti. jen pro doplneni OII na 17" pegasus ma uz sportovnejsi/nizssi podvozek z vyroby, ale od MR07 budou i bez sport. podvozku. nj, jenze ja je dokupoval zvlast, takze sportovni podvozek nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 stejne uz vidim, ze to dopadne na origo RS kola, protoze bych nerad vysypal penize za neco, co bude vypadat blbe a tohle uz je odzkouseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisi Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 No Ja mám také skúsenosti. Predoslú octavku som mal znízenú o 30 mm, a dokupil som orgináli Audi TT 17 palcové sestlúcové, vid obrázok. Predtym nez som kúpil terajsiu O2, som uz dopredu kupil zase od Audi RS A4 17-ky, ze urcite my budú pácit, bohuzial bez pokusu. Virtuálne som to dal na auto v konfigurátore, ale zivot je celkom iní. Bez pokusu nekúpte nic, ked máte nato moznost. A nikdy viac nez 6 lucovy, ja mám 9 a opticky vyzerá ako 16-ka. Este nemám fotku ale ked budem, pridám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 stejne uz vidim, ze to dopadne na origo RS kola, protoze bych nerad vysypal penize za neco, co bude vypadat blbe a tohle uz je odzkouseny co chtěj za ty origo RS 18" ? S gumama to bude asi pěknej ranec. No už bych měl taky začít strkat prachy do něčeho jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 s gumam jsem videl cenovku neco okolo 40ti, ale ja kdyz je budu brat, tak bez gum, ty si sezenu jiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no a kolik teda jen za disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 nevim, fakt nevim, zatim jsem se o to moc nezajimal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Chipsik Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Tak tady máš mojí koktu na 18" Ty si musis menit brzdove oblozenie bez demontaze kolesa , nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 mohl by jsi sem dat fotku pristrojovky, jak to vypada, kdyz je tam 1DIN radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host isquash Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 mohl by jsi sem dat fotku pristrojovky, jak to vypada, kdyz je tam 1DIN radio? Luke288 nevim proc je ten dotaz ve vlakne o 18" kolech , ale mrkni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8225. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 protoze sem si chipsika a jeho radia vsimnul az v tomhle prispevku. a co se tyce toho radia, vypada to strasne, takze dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.