rastikt Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 zdravím všetkých,mám jednu otázku na znalcov.Kto mi poradí kde mám pripojiť kábel z CZ na výstup ku smerovkam + .Dorabal som si na octavku CZ na dialku a ma to aj signalizáciu na smerovky ale neviem kam mam ten kablik pripojiť aby to bliklo všetkými smerovkami naraz.Mám model octavky 97.prosím niekoho o radu.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Musíš k tomu mít diody, abys to roztáhl na dva kabely a pak stačí sundat plasty od volantu a napojit na spouštěče z páčky ovládání blikačů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Musíš k tomu mít diody, abys to roztáhl na dva kabely a pak stačí sundat plasty od volantu a napojit na spouštěče z páčky ovládání blikačů.... Třeba tam, jak říká Tompo... Nebo levý přední práh... každopádně bez diod se neobejdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.