dubman Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Ahoj chtěl jsem se zeptat jak se dá demontovat ovladač světel. Zkoušel jsem to podle dílenské příručky zatlačit ovladač při vypnutých světlech otočit ho do tlumených a pak zkusit vytáhnout ale nějak to nefunguje. Jo a ještě jeden dotaz jak se vyndávají takové ty ofuky oken. Jsou to takové ty malé černé mřížky na palubní desce kousek od bočních sloupků předního okna. Zkoušel jsem to vytáhnout za tu mřížku vytáhnout ale nějak se to začalo trha tak jsem toho raději zavčasu nechal. Díky za odpóvědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 S vypínačem postupuješ dobře...není špatný si pomoct šroubovákem a to tak,že odděláš odkládací kastlík pod vypínačem a je tam taková malá dírka(pokud máš uzký prsty tak možno i prstem) a tam když správně zatlačíš tak vyskoči....chce to trošku cviku Jinak ty ofuky....za okraj (ne za mřížky) jemně vypáčit šroubovákem..ale bacha lehce si to odrbeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 14. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Oki no s tím kastlíkem jsem to zkoušel ale ten kastl otevřu jako na diagnostický přístroj ale pořád je tam njaký kus plastu který se mi nepodařilo oddělat. No a ty ofuky no zkoušel jsem to rozebraným plastovím kolíčkem stejně jako mřížky ventilace ale to se mi nepovedlo. Jinak nezkoušel jsi lakovat tyhle ovladače a ofuky ?? já se na to chystám tak by se hodily nějaké finty. Jo a stříkání plastů to mám nastudované takže link na to ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 spis nez kastlik oddelej ten bocni panel kryjici pojistky. tam se da sroubovakem uplne krasne. btw az to vyndas, tak se budes tlouci do hlavy, jak primitivne je to udelane. take jsem to resil ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.