Přejít na obsah

Ovladač světel

dubman

Doporučené příspěvky

Ahoj

chtěl jsem se zeptat jak se dá demontovat ovladač světel. Zkoušel jsem to podle dílenské příručky zatlačit ovladač při vypnutých světlech otočit ho do tlumených a pak zkusit vytáhnout ale nějak to nefunguje.

Jo a ještě jeden dotaz jak se vyndávají takové ty ofuky oken. Jsou to takové ty malé černé mřížky na palubní desce kousek od bočních sloupků předního okna. Zkoušel jsem to vytáhnout za tu mřížku vytáhnout ale nějak se to začalo trha tak jsem toho raději zavčasu nechal.

Díky za odpóvědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S vypínačem postupuješ dobře...není špatný si pomoct šroubovákem a to tak,že odděláš odkládací kastlík pod vypínačem a je tam taková malá dírka(pokud máš uzký prsty tak možno i prstem) a tam když správně zatlačíš tak vyskoči....chce to trošku cviku :)

Jinak ty ofuky....za okraj (ne za mřížky) jemně vypáčit šroubovákem..ale bacha lehce si to odrbeš...

Odkaz ke komentáři

Oki no s tím kastlíkem jsem to zkoušel ale ten kastl otevřu jako na diagnostický přístroj ale pořád je tam njaký kus plastu který se mi nepodařilo oddělat. No a ty ofuky no zkoušel jsem to rozebraným plastovím kolíčkem stejně jako mřížky ventilace ale to se mi nepovedlo.

Jinak nezkoušel jsi lakovat tyhle ovladače a ofuky ?? já se na to chystám tak by se hodily nějaké finty. Jo a stříkání plastů to mám nastudované takže link na to ne. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...