Přejít na obsah

Vytáhnutí lemů - rozšíření blatníků

Pajk85

Doporučené příspěvky

Asi to moc lidí neřeší, ale už jsem to na dvou jedničkových Octáviích viděl a teď to potřebuju taky, protože mi lezou trošičku kola kvůli novým brzdám. Jde mi o rozšíření originálních blatníků, né o nalepování nových lemů. Výsledkem je asi o 5mm řekněme širší blatník. Viděl jsem na to nějaký nářadíčko na netu, ale spíš mě zajímá, kdo to dělá kolem Olomoucka. Kdyby někdo věděl, pisněte. Dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čau zkus tuning firmu www.autofam.cz tam by tě poradili jsou přímo z Olmiku, jinak jestli máš na mysli vytahovačku lemů tak ta stojí kolem 3-5tis mají ju na každej stránce s inzerátama jenom musíš hledat ale to bych moc nedoporučoval, počítáš s tím že budeš muset lemy nastříkat? viděl jsem koktu která měla vytáhlé lemy a pak už jí tam nepasovaly podběhy to není o tom jenom že vytáhneš lemy a zdar, musíš přemýšlet i co s podběhama proto je lepší se do lemů nesrat :) a kdyby už bych musel ty lemy vytáhnout tak by to byla jenom ta hranka a néé úplně předělávat a převařovat lemy na to bych se mohl víš co, stejně jak to chceš udělat s nárazníkama to bude vypadat hrozně když vytáhneš lemy a nárazníky necháš tak jak jsou. čus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...