Publikováno Duben 4, 201015 r Asi to moc lidí neřeší, ale už jsem to na dvou jedničkových Octáviích viděl a teď to potřebuju taky, protože mi lezou trošičku kola kvůli novým brzdám. Jde mi o rozšíření originálních blatníků, né o nalepování nových lemů. Výsledkem je asi o 5mm řekněme širší blatník. Viděl jsem na to nějaký nářadíčko na netu, ale spíš mě zajímá, kdo to dělá kolem Olomoucka. Kdyby někdo věděl, pisněte. Dík!
Duben 8, 201015 r čau zkus tuning firmu www.autofam.cz tam by tě poradili jsou přímo z Olmiku, jinak jestli máš na mysli vytahovačku lemů tak ta stojí kolem 3-5tis mají ju na každej stránce s inzerátama jenom musíš hledat ale to bych moc nedoporučoval, počítáš s tím že budeš muset lemy nastříkat? viděl jsem koktu která měla vytáhlé lemy a pak už jí tam nepasovaly podběhy to není o tom jenom že vytáhneš lemy a zdar, musíš přemýšlet i co s podběhama proto je lepší se do lemů nesrat a kdyby už bych musel ty lemy vytáhnout tak by to byla jenom ta hranka a néé úplně předělávat a převařovat lemy na to bych se mohl víš co, stejně jak to chceš udělat s nárazníkama to bude vypadat hrozně když vytáhneš lemy a nárazníky necháš tak jak jsou. čus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.