Přejít na obsah

Autorizovany servis Porsche

Smooth

Doporučené příspěvky

Zdravim lidicky, mam problemek, uz nevim jak ho resit a mam vztek, jelikoz pristup je daleko horsi nez jsem cekal.

Vzdy jsem navstevoval tyhle mistni servisaky ze zdejsi ulice a rekl jsem si ze vyzkousim autorizak.

Behem posledniho pul roka jsem mel dve autonehody vzdy ne moji chybou, jednou si pani spletla brzdu s plynem a podruhe mi naborili zaparkovane auto..

Auto jsem predal v autorizovanem servisu, auto si odvezli a druhy den mi volali at prijedu ze jim odesel starter, doopravdy odesel a nikdy predtim jsem nemel problem.. Nevim zda li muzu po nich neco chtit...

Prvni oprava probehla v poradku, byl naboreny stredovy sloupek a dvere. Ale po 5 mesicich se obcas nezaklapne cudlik zamknuti a dverte zustanou otevrene. V servise mi zdelili ze to neni na reklamaci jezto zarizeni ve dverich je stare a tudiz to muze byt ma chyba...

A druha oprava byla nejprisernejsi co jsem zazil. Zaparkovane auto mi pani trefila na predni kolo a vzala sebou vse okolo. : dvere, blatnik, kolo, naraznik, a plastovy spodek. Oprava byla skoro 90tis !!!! u roku 99 :o) prvni reklamace, v kufru neprimotnovane veci na dverich a interieru, a vypadle pero u posouvani sedacky, pry jim to upadlo a neni to jejich vina... na dotaz zdas li je todle normal mi bylo vysvetleno ze jsou to jen drobnosti, druha bylo stale auto ve smyku, divil jsem se ale ti tupci prohodili dezen u kol takze se tocili obracene, byla zima takze fakt zazitek. Po tydnu odesel pant dveri, reklamace byla vyresena natlucenim od kladiva a nasledne jsem prijel domu a zjistil jak mam pekne omlacene panty u dveri a odmlaceny lak.. Nasledne za 14 na to zacalo vrzat opravovane kolo pri jizde do zatacky, je to leve predni a vrze jen pri jizde do prava...

Jak by jste vse vyresili vy ?

4 reklamace s dojizdenim 60km

Vymluvy typu ze mam stare auto a zitra tam jedu znova a mam 3 reklamace, omlaceny pant, nezamykajici se dvere, a piskajici kolo, technik me jiz dopredu pripravuje ze mi budou pouze uznany panty...

MAte nekdo podobne zkusenosti ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak doopravdy byla vyresena jen oprava pantu ktere vedome omlatili a nebylo se z toho jak vykecat.. Kolo jak naschval nepisklo a dvere se zavirali jak meli. :o(

Premyslel jsem odeslat dopis s zadosti nahrady za cesty do servisu a pokud ani toto nepomuze tak poslat mail na Skodovku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...