Publikováno Duben 6, 201015 r Preji vsem hezky den, rano jsem zamkl auto dalkovym a prisel jsem odpolko a odemknul dalkou a neodemklo to zadni dvere za ridicem. Jenze nejdou otevrit vubec nijak zvenku ani ze vnitr proste se ani nehnou, a ani nevim jak sundat polstrovani dveri kdyz nejdou otevrit protoze jsou srouby okolo. Diky za kazdou radu nejak si nevim rady, a do servisu se mi s tim nece... Diky
Duben 6, 201015 r ONDREJ PECINA: Dopln si na ktorom aute mas problemy s dverami??? OC1??? OC2???? CARTMANKO: OC1 nema plech pod tapecom jak to ma F1 .
Duben 6, 201015 r ONDREJ PECINA: ZBYTOCNA TEMA +DUPLICITNA TEMA!!!! TEMY TU MAS: http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/83820-nejdou-otevrit-zadni-leve-dvere-help/page__hl__dvere*+nejdu*+otvorit
Květen 18, 201015 r Preji vsem hezky den, rano jsem zamkl auto dalkovym a prisel jsem odpolko a odemknul dalkou a neodemklo to zadni dvere za ridicem. Jenze nejdou otevrit vubec nijak zvenku ani ze vnitr proste se ani nehnou, a ani nevim jak sundat polstrovani dveri kdyz nejdou otevrit protoze jsou srouby okolo. Diky za kazdou radu nejak si nevim rady, a do servisu se mi s tim nece... Diky Nechci poradit nějak blbě ale já měl problém podobnej, dveře fungovaly normálně dokud jsem nezamkl a neodemkl pak už jsem je neotevřel. Dva dny trápení a nakonec stačilo povytáhnout kliku (venkovní) odháknout lanko a normálně jsem z vnitřku otevřel. Lanko se totiž uplně nevrátilo. pak jsem ho dal zpět ale o zoubek v klice jsem ho povolil. Nesmí být uplně našponovaný. Fakt to pak šlo jak má. To samé měl kamarád a taky to takle dal do kupy. Zdar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.