Publikováno Duben 11, 201015 r BSG Prosím o popis konektorů dá se to někde sehnat? Upraveno Duben 12, 201015 r od PROCHY603
Duben 11, 201015 r Autor Vsetko sa da zohnat . Aj BSG aj konektory. BAZAR tu,VRAKOVISKO,SKODA PREDAJNA. Jo to je mi jasny ale hledam dilenskou prirucku popis co tam je zapojene v tech konektorech
Duben 12, 201015 r BSG Prosím o popis konektorů dá se to někde sehnat? Nabuduce napis ze potrebujes elektricku schemu zapojenia.
Duben 13, 201015 r ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde. rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde
Duben 13, 201015 r Autor ale on nepotřebuje elektrické zapojení konektorů, jen popis zapojení a to je celkem rozdíl, má to popsané dobře, jde o takzvaný PINOUT jednotky, v praxi to vypadá jako čísla konektorů a vývodú s textem, kam to jde. rád bych ti sejmul z obrazovky, ale mám malý displej, takže by to bylo na x obrázků, ale pokud chceš, můžeš si ke mně dojet a nafotit si to z papírových schémat, nebo mi napiš, o jaké vývody ti extra jde Konečně rozumná odpověd ozvu se ti díky moc to mně hlavně zajímalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.