Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj škodováci :-) Koupil jsem zadní RS nárazník na OII combi a teď řeším, kde sehnat záslepky parkovacích senzorů. V autorizovaném servisu mi řekli, že nic takového se nedělá .... Fakt si musím koupit parkovací senzory, nebo záslepky existují? Díky moc za rady!

Tak si dodelej couvaci senzory a nemusis shanet ucpavky -(popravde take si myslim ze asi neexistuji)

• Autor

Me to prijde zbytecny vyhazovani penez (couvat umim bez senzoru). A kdyz procitam forum, kde se dost resi problemy se senzory tak se mi do toho prave moc nechce .....

Tak jsi měl radši před koupí řešit jestli tam chceš díry nebo ne.

Žádné ucpávky se nedělají. Na co by asi tak byly? Jsou jen dvě možnosti. Se senzory a bez.

• Autor

Tim padem je problem vyresen :-) Jeste mi poradte jestli jsou mene poruchove original skodovacky nebo napr. od Jablotronu nebo jinych vyrobcu .....

Ja bych dal jednoznačně originál.

U neoriginál bys mohl řešit problém jestli nejsou náhodou díry moc velké...

Pokud máš otvory pro před FL čidla, tak bude možná trochu problém je sehnat.

no mě odešlo zadní čidlo před FL octavka (r.v. 2005) a to čidlo nemůžu sehnat a když jsem se ptal u nás v MB v servisu tak frajer mi řekl, že nový senzor stojí 2300. . . . .což je hrozná palba

Koukni na foru do sekce bazar a je tam spousta nabidek na origo couvaci senzory za celkem slusny prachy. Pokud mas radio s velkym displejem tak ti to bude ukazovat i vzdalenost na radiu...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.