Publikováno Duben 13, 201015 r Ahoj škodováci :-) Koupil jsem zadní RS nárazník na OII combi a teď řeším, kde sehnat záslepky parkovacích senzorů. V autorizovaném servisu mi řekli, že nic takového se nedělá .... Fakt si musím koupit parkovací senzory, nebo záslepky existují? Díky moc za rady!
Duben 13, 201015 r Tak si dodelej couvaci senzory a nemusis shanet ucpavky -(popravde take si myslim ze asi neexistuji)
Duben 13, 201015 r Autor Me to prijde zbytecny vyhazovani penez (couvat umim bez senzoru). A kdyz procitam forum, kde se dost resi problemy se senzory tak se mi do toho prave moc nechce .....
Duben 13, 201015 r Tak jsi měl radši před koupí řešit jestli tam chceš díry nebo ne. Žádné ucpávky se nedělají. Na co by asi tak byly? Jsou jen dvě možnosti. Se senzory a bez.
Duben 13, 201015 r Autor Tim padem je problem vyresen :-) Jeste mi poradte jestli jsou mene poruchove original skodovacky nebo napr. od Jablotronu nebo jinych vyrobcu .....
Duben 13, 201015 r Ja bych dal jednoznačně originál. U neoriginál bys mohl řešit problém jestli nejsou náhodou díry moc velké... Pokud máš otvory pro před FL čidla, tak bude možná trochu problém je sehnat.
Duben 14, 201015 r no mě odešlo zadní čidlo před FL octavka (r.v. 2005) a to čidlo nemůžu sehnat a když jsem se ptal u nás v MB v servisu tak frajer mi řekl, že nový senzor stojí 2300. . . . .což je hrozná palba
Duben 14, 201015 r Koukni na foru do sekce bazar a je tam spousta nabidek na origo couvaci senzory za celkem slusny prachy. Pokud mas radio s velkym displejem tak ti to bude ukazovat i vzdalenost na radiu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.