dandyho Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 Ahoj škodováci :-) Koupil jsem zadní RS nárazník na OII combi a teď řeším, kde sehnat záslepky parkovacích senzorů. V autorizovaném servisu mi řekli, že nic takového se nedělá .... Fakt si musím koupit parkovací senzory, nebo záslepky existují? Díky moc za rady! Citovat
DRYVER Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 Tak si dodelej couvaci senzory a nemusis shanet ucpavky -(popravde take si myslim ze asi neexistuji) Citovat
dandyho Vloženo 13. Duben 2010 Autor Vloženo 13. Duben 2010 Me to prijde zbytecny vyhazovani penez (couvat umim bez senzoru). A kdyz procitam forum, kde se dost resi problemy se senzory tak se mi do toho prave moc nechce ..... Citovat
j0ska Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 Tak jsi měl radši před koupí řešit jestli tam chceš díry nebo ne. Žádné ucpávky se nedělají. Na co by asi tak byly? Jsou jen dvě možnosti. Se senzory a bez. Citovat
dandyho Vloženo 13. Duben 2010 Autor Vloženo 13. Duben 2010 Tim padem je problem vyresen :-) Jeste mi poradte jestli jsou mene poruchove original skodovacky nebo napr. od Jablotronu nebo jinych vyrobcu ..... Citovat
j0ska Vloženo 13. Duben 2010 Vloženo 13. Duben 2010 Ja bych dal jednoznačně originál. U neoriginál bys mohl řešit problém jestli nejsou náhodou díry moc velké... Pokud máš otvory pro před FL čidla, tak bude možná trochu problém je sehnat. Citovat
Rendel Vloženo 14. Duben 2010 Vloženo 14. Duben 2010 no mě odešlo zadní čidlo před FL octavka (r.v. 2005) a to čidlo nemůžu sehnat a když jsem se ptal u nás v MB v servisu tak frajer mi řekl, že nový senzor stojí 2300. . . . .což je hrozná palba Citovat
DRYVER Vloženo 14. Duben 2010 Vloženo 14. Duben 2010 Koukni na foru do sekce bazar a je tam spousta nabidek na origo couvaci senzory za celkem slusny prachy. Pokud mas radio s velkym displejem tak ti to bude ukazovat i vzdalenost na radiu... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.