Hairy Fotr Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Zdravím, můžete prosím někdo říct, jestli se dá nacpat bedna o rozměrech 122x92x52cm do krátké fabie, samozřejmě při složených zadních sedačkách a zavřeném kufru? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Podle mě ano - pokud projde na výšku zadním víkem kufru Vem metr a změř to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hairy Fotr Vloženo 14. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 To je právě to, co bych potřeboval vědět. Auto je momentálně jinde než já, proto to nezměřím. Ale i tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak si vlez na oficiální stránky Škoda auto a v technický specifikaci naješ veškeré rozměry na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) Délkou /122/ se to vejde určitě-bude to akorát, šířka bude v pohodě, výškou /92/ to bude na hraně - hlavně při nakládání. Já převážel plazmovou TV, krabice na výšku cca 90-95 - to se vešlo, ale délku ale už nevím, navíc krabice nebyla moc široká. Vypadá to, že vezeš to samý, co? Editováno: 14. Duben 2010, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.