Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

musim rict ze se mi libi...nenapadna dobre udelana fabule.

muj nazor je ze ten axonak je nejhezcy naraznik na fabii.

ale pomalu mi to vadi ze ho ma fakt skoro kazdej, nojo ted je pozde ja ho mam ted striklej...

kapota je hezka, svetla se mi taky libi

Vloženo
mam dojem ze to je u vsech vyrobcu stejny

Prave kvuli tomuhle premyslim, jestli by nemelo smysl dat na RS pruziny z TDi, RS je vpredu o 60 kg tezsi, ale nevim, jestli by s tim nebyly potize :-/ Jinak abych nebyl uplne OT, tak Axon pekny, ale fakt uz toho jezdi dost... Bila moc pekna, ma svy kouzlo...

Vloženo

preece neco seberes a ne zeberes, ne? :-)

jako me se axon plasty libi ale jak rikas je jich uz docela moc a to me va

ale co mi nejvic va ze kazdej auto oplastuje ale pri tom nema jeste doresenej podvozek a kola (nastesti tahle aspon kola ma)

Vloženo

@amogh, ok mas pravdu...furt tu cestinu nak nechapu....hy chy ky ry atd...a pak vyjmenovani slova...strasny.

nojo, ja asi na pristy sezonu a na novej lak predelam origo narazniky. ten axon je v cechach fakt vsude. zato v nemecku aspon ne.

Vloženo

predstavil bych si treba origo, ale s listou jaka jde komplet do kola, bez znacky, a za to lista s prava az do leva.

sedim v praci jinak bych hodil fotku od moji fabky s axonem do sbirky aby jsme nebyli moc OT. (sef odjel na dva dny, jinak bych nemohl na net)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...