Květen 16, 200619 r Sice se mi to ani trochu nelíbí, ale alespoň to drží určitý styl. Nejhorší jsou takové ty splácaniny od všeho trochu.
Květen 16, 200619 r Autor me taky ne, ale je pravda ze je aspon dobre udelanej lak a auto neni na rozpadnuti
Květen 16, 200619 r spis patri do rubriky takhle asi ne.... Mi se teda nelibi,ale zase tolik by to nestalo udelat z toho auto . prodat naraznik,osklive zadni svetla......a snizit,pekna kola ,umejt ty bile smouhy...
Květen 16, 200619 r Autor me neustale dostava jak lidi auto oplastujou a pri tom nechaji 15´´ a seriovej podvozek, proste me to hlava nebere kdyby ty plasty byly decentni tak budiz, prosim ale takle?
Květen 16, 200619 r tohle je šílený, nejhorší je že takovejch uchylů je uplně nejvíc!! , ale zrovna fčéra sem měl náhodou štěstí a potkal jsem asi snad 6 krásně udělanejch autíček(pravda, že stoho byli dva němčouři) ale obvykle potkávám právě takoví fást end fjůrijous
Květen 16, 200619 r Bude treti dil panove Jinak F&F fabku jsem videl pred par dny v Praze na letisti. Byla stribrna a mela modry pruhy - podobne jako tato fabka. A byl to sedan. Nevypadalo to zas az tak zle, mel tam par peknych detailu, ale je pravda, ze fabii tento styl nevyhovuje.
Květen 16, 200619 r vime ze bude trojka...nebo spis ze je trojka uz jsem videl reklamu atd.... myslim ze pristy mesic to bude v kine. to bude potom zase blbcu jaky budou chtit jezdit zavody. hlavne ty blaznivi s japoncema tady v nemecku, a pak se divy kdyz jim ujede takova hnusna zelena fabie....
Květen 16, 200619 r Autor me ten film nechyt ani trochu jinak tenhle sedan mas na mysli? dřive vypadajici takto :-)
Květen 16, 200619 r prvni fabie: chudak auto druha: ta uz jde...to uz je udelany poradne...i kdyz bych vtom nejezdil.
Květen 16, 200619 r i kdyz nejvic rychla a zbesila je tahle Jestli je rychlá to nevím, ale zběsilá je teda pořádně. :
Květen 16, 200619 r nevite kde sehnat ty nalepky jak ma ta druha fabie?? to stribrny, jako logo??? jak ma na dverych a na kapote?
Květen 16, 200619 r me ten film nechyt ani trochujinak tenhle sedan mas na mysli? dřive vypadajici takto :-) To je presne on Kaja ma prehled
Květen 17, 200619 r Jj...zajímavý....ale k něčemu to přecejenom na tomhle fóru je..- ukazuje to "tak takhle ne" .. Jo..ten třetí díl se jmenuje "Tokio drift"...už se těším..alespoň bude nějaká inspirace...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.