Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

spis patri do rubriky takhle asi ne.... Mi se teda nelibi,ale zase tolik by to nestalo udelat z toho auto . prodat naraznik,osklive zadni svetla......a snizit,pekna kola ,umejt ty bile smouhy...

Vloženo

me neustale dostava jak lidi auto oplastujou a pri tom nechaji 15´´ a seriovej podvozek, proste me to hlava nebere

kdyby ty plasty byly decentni tak budiz, prosim ale takle?

Vloženo

tohle je šílený, nejhorší je že takovejch uchylů je uplně nejvíc!! :( , ale zrovna fčéra sem měl náhodou štěstí a potkal jsem asi snad 6 krásně udělanejch autíček(pravda, že stoho byli dva němčouři)

ale obvykle potkávám právě takoví fást end fjůrijous :aggressive::ble

Vloženo

Bude treti dil panove ;)

Jinak F&F fabku jsem videl pred par dny v Praze na letisti. Byla stribrna a mela modry pruhy - podobne jako tato fabka. A byl to sedan. Nevypadalo to zas az tak zle, mel tam par peknych detailu, ale je pravda, ze fabii tento styl nevyhovuje.

Vloženo

vime ze bude trojka...nebo spis ze je trojka

uz jsem videl reklamu atd....

myslim ze pristy mesic to bude v kine.

to bude potom zase blbcu jaky budou chtit jezdit zavody.

hlavne ty blaznivi s japoncema tady v nemecku, a pak se divy kdyz jim ujede takova hnusna zelena fabie.... :p

Vloženo

Jj...zajímavý....ale k něčemu to přecejenom na tomhle fóru je..- ukazuje to "tak takhle ne" .. :D

Jo..ten třetí díl se jmenuje "Tokio drift"...už se těším..alespoň bude nějaká inspirace... :D:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...