Roman Fabian Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 (editace) Zdravým,skříň mi začala vydávat zvuky ale jen za jedna a dva,což zamrzí a hlavně to i finančně zabolí. Servismani setkali jste se už z vylagrovanejma ložiskama 6 kvaltový skříni? Jak je to s dostupností origo ložisek .... jde do ní něco objednat??? A nebo měly by ste naký jiný vysvětlení pro tyto zvuky ktere to vydává pouze při konstantní rychlosti a v tahu ne,muj prní dojem je že to de ze skříně. Editováno: 16. Duben 2010, autor: Roman Fabian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 16. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Výte někdo jaký další kvalty sou na hřídely co je na ni JEDNIČKA + DVOJKA a pak jaký eště ????? přijde mi divný aby to dělalo jen za 1+2 . Když už hučí tak by měla hučet furt nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Ahoj mi hučí 5 st. a začíná 2st.,ale jen při brždění motorem,při konstantní rychlosti a záběru nic.Ta pětka už to dělá nějakých 150 tis.km a více se to nezhoršuje.Taky mám 6st.převodovku.Někde psali zlatý 5-ti kvalt.Na Aukru jsem vyděl tu moji za nějakých 12 tis.kč starší,ale dával záruku funkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.