Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.

Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky?

Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!!

Máš pravdu nemáš školu,jelikož policajti tu školu jak na to sr... maj B)B)B)

tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.

Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky?

Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!!

Tak jsi měl zvednout telefon a zavolat je, joudo... :doh

• Autor

no a druhej den zmizí moje auto. a asi jim nic nedokazou museli by je sledovat do dilny

no a druhej den zmizí moje auto. ...

Hm, tak to potom jo....tvoje argumentace myslím nepotřebuje další komentář.

:o:o

Upraveno od mr.pecoun

• Autor

no protože vím jak to tu chodí.Jenom než by poliši přijeli to je tak 30 min a oni tam na ne cekat nebudou.A oni o tom musi vědět ale jsou podplaceny.Kdyby sledovali jakekoli vrakoviste tak by urcite nekoho chytli ale oni nemaj cas musi vybirat pokuty

lada: nebyly tam nahodou dily z modre dynamic fabie???

a taky jaky vrakoviste by ses mohl zminit :o

jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr....

post-18-1147943323.jpg

jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr....

a prozradis odkud a jaky si mel zabezpeceni? :angry:

tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale...

tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale...

:angry: to mi je lito, ja bydlim pres vodu, kazdopadne sou to svine, u nas nedavno "pracovala" nejaka particka a zmizelo spoustu aut :( asi se postupne presouvaj zm...

• Autor

no byly to veci z cerveny a stribrny octavie I takze to mohlo bejt i z tý tvý motory s před a vsechny narazniky dvere blatniky takže bourany by musely bejt na střechu!!

vrakoviště Vrš.....

• Autor

no ale mel jsi to auto alespon pojisteny?

• Autor

jestli chce prijit na stopu zlodejum tak se staci motat kolem vrakoviste a sledovat kdo co priveze a pak je sledovat kde maj dilnu

jsou to svine

jo mel, ale to je stejne prd... dostanu hov....

ale aspon neco....

jo mel, ale to je stejne prd... dostanu hov....

ale aspon neco....

Citim s tebou, ale trochu optimismu. Dostanes snad vice nez to hovno... Kazdopadne pro priste, tajny vypinac a pojistku v prvni rade, ihned po koupi... ;)

:wacko:

To je docela v pi*i :o

a kde je ten vrakáč ve vrš ?:) dik

• Autor

Praha 10 vrsovice! maj tam asi vse

Jo to je ono.Já jsem tam byl asi před dvouma týdny hned při otvíračce a taky tam byla dodávka a vyndavaly z ní nějaké díly.Použité,ale měly tam i několik nových(nebo tak vypadaly) dilů.Ale řeknětemi na kterém vrakáči nejsou kradené věci

Hoši, mám jeden dotaz. Všichni tu jste chytří jako rádio, tak to budete určitě vědět. Jak se u dílů, které nejsou označeny žádným identifikačním znakem dokazuje, že jsou kradené?

• Autor

ehm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.