lada Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt. Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky? Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Máš pravdu nemáš školu,jelikož policajti tu školu jak na to sr... maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky? Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!! Tak jsi měl zvednout telefon a zavolat je, joudo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no a druhej den zmizí moje auto. a asi jim nic nedokazou museli by je sledovat do dilny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 no a druhej den zmizí moje auto. ... Hm, tak to potom jo....tvoje argumentace myslím nepotřebuje další komentář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 (editace) Editováno: 16. Květen 2006, autor: mr.pecoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 17. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 no protože vím jak to tu chodí.Jenom než by poliši přijeli to je tak 30 min a oni tam na ne cekat nebudou.A oni o tom musi vědět ale jsou podplaceny.Kdyby sledovali jakekoli vrakoviste tak by urcite nekoho chytli ale oni nemaj cas musi vybirat pokuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 lada: nebyly tam nahodou dily z modre dynamic fabie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 a taky jaky vrakoviste by ses mohl zminit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr.... a prozradis odkud a jaky si mel zabezpeceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale... to mi je lito, ja bydlim pres vodu, kazdopadne sou to svine, u nas nedavno "pracovala" nejaka particka a zmizelo spoustu aut asi se postupne presouvaj zm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no byly to veci z cerveny a stribrny octavie I takze to mohlo bejt i z tý tvý motory s před a vsechny narazniky dvere blatniky takže bourany by musely bejt na střechu!! vrakoviště Vrš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 no ale mel jsi to auto alespon pojisteny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jestli chce prijit na stopu zlodejum tak se staci motat kolem vrakoviste a sledovat kdo co priveze a pak je sledovat kde maj dilnu jsou to svine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo mel, ale to je stejne prd... dostanu hov.... ale aspon neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo mel, ale to je stejne prd... dostanu hov....ale aspon neco.... Citim s tebou, ale trochu optimismu. Dostanes snad vice nez to hovno... Kazdopadne pro priste, tajny vypinac a pojistku v prvni rade, ihned po koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr.... To je docela v pi*i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 a kde je ten vrakáč ve vrš ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Praha 10 vrsovice! maj tam asi vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 http://www.maxi-l.cz/ to je ono ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Jo to je ono.Já jsem tam byl asi před dvouma týdny hned při otvíračce a taky tam byla dodávka a vyndavaly z ní nějaké díly.Použité,ale měly tam i několik nových(nebo tak vypadaly) dilů.Ale řeknětemi na kterém vrakáči nejsou kradené věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Hoši, mám jeden dotaz. Všichni tu jste chytří jako rádio, tak to budete určitě vědět. Jak se u dílů, které nejsou označeny žádným identifikačním znakem dokazuje, že jsou kradené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.