Publikováno Květen 16, 200619 r tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt. Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky? Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!!
Květen 16, 200619 r tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky? Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!! Tak jsi měl zvednout telefon a zavolat je, joudo...
Květen 16, 200619 r Autor no a druhej den zmizí moje auto. a asi jim nic nedokazou museli by je sledovat do dilny
Květen 16, 200619 r no a druhej den zmizí moje auto. ... Hm, tak to potom jo....tvoje argumentace myslím nepotřebuje další komentář.
Květen 17, 200619 r Autor no protože vím jak to tu chodí.Jenom než by poliši přijeli to je tak 30 min a oni tam na ne cekat nebudou.A oni o tom musi vědět ale jsou podplaceny.Kdyby sledovali jakekoli vrakoviste tak by urcite nekoho chytli ale oni nemaj cas musi vybirat pokuty
Květen 18, 200619 r jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr....
Květen 18, 200619 r jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr.... a prozradis odkud a jaky si mel zabezpeceni?
Květen 18, 200619 r tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale...
Květen 18, 200619 r tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale... to mi je lito, ja bydlim pres vodu, kazdopadne sou to svine, u nas nedavno "pracovala" nejaka particka a zmizelo spoustu aut asi se postupne presouvaj zm...
Květen 18, 200619 r Autor no byly to veci z cerveny a stribrny octavie I takze to mohlo bejt i z tý tvý motory s před a vsechny narazniky dvere blatniky takže bourany by musely bejt na střechu!! vrakoviště Vrš.....
Květen 18, 200619 r Autor jestli chce prijit na stopu zlodejum tak se staci motat kolem vrakoviste a sledovat kdo co priveze a pak je sledovat kde maj dilnu jsou to svine
Květen 18, 200619 r jo mel, ale to je stejne prd... dostanu hov....ale aspon neco.... Citim s tebou, ale trochu optimismu. Dostanes snad vice nez to hovno... Kazdopadne pro priste, tajny vypinac a pojistku v prvni rade, ihned po koupi...
Květen 18, 200619 r jo a taky mi dneska vnoci nejaky curaci ukradli auto...stalo u me pred barakem..Vim ze se s nim muzu rozloucit, ale kdyby ste treba nekdo nahodou ......Stat se muze cokloi..Mel sem ho 2 mesice a je v pr.... To je docela v pi*i
Květen 25, 200619 r Jo to je ono.Já jsem tam byl asi před dvouma týdny hned při otvíračce a taky tam byla dodávka a vyndavaly z ní nějaké díly.Použité,ale měly tam i několik nových(nebo tak vypadaly) dilů.Ale řeknětemi na kterém vrakáči nejsou kradené věci
Květen 25, 200619 r Hoši, mám jeden dotaz. Všichni tu jste chytří jako rádio, tak to budete určitě vědět. Jak se u dílů, které nejsou označeny žádným identifikačním znakem dokazuje, že jsou kradené?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.