vrakovište - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

vrakovište

lada

Doporučené příspěvky

tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.

Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky?

Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lada napsal:
tak jsem byl na vrakovisti a zrovna prijeli corkari s lupem.Plna dodavka skoro novejch věcí.Motory s prevodovkou dvere atd. podle barvy jako by to bylo ze dvouch aut.Predpokladam, ze to bude z nejakych co se ztratily.No a nikde ani jeden policajt.

Nevite jak dostavaj od nich vysoky uplatky?

Protože i ja bych ty zlodeje odhalil a to nemam na to skolu!!!

Tak jsi měl zvednout telefon a zavolat je, joudo... :doh

Odkaz ke komentáři

no protože vím jak to tu chodí.Jenom než by poliši přijeli to je tak 30 min a oni tam na ne cekat nebudou.A oni o tom musi vědět ale jsou podplaceny.Kdyby sledovali jakekoli vrakoviste tak by urcite nekoho chytli ale oni nemaj cas musi vybirat pokuty

Odkaz ke komentáři

tomiee napsal:
tak ono uz je to jedno, bydlim kousek za Prahou, maly mestecko libcice, a zabezpeceni jen imobilizer....chystal sem skryty vypinac....ale...

:angry: to mi je lito, ja bydlim pres vodu, kazdopadne sou to svine, u nas nedavno "pracovala" nejaka particka a zmizelo spoustu aut :( asi se postupne presouvaj zm...

Odkaz ke komentáři

Hoši, mám jeden dotaz. Všichni tu jste chytří jako rádio, tak to budete určitě vědět. Jak se u dílů, které nejsou označeny žádným identifikačním znakem dokazuje, že jsou kradené?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...