pawem Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdravím, mám dva problémky. Mám v autě (octavia, německo, r.v. 2001) zabudovanou navi, ale není na ní nápis DX. Jakou si mám do toho koupit mapu? Mám originální mapy německa ale ty mě jsou na ... :-( Sehnal jsem si mapu DX, u které se mi ukážovu názvy měst a ulic, ale samotná mapa už se nezobrazí (tj. mohu si zadat cíl, ale už to nenaviguje). Dá se tato navigace přehrát do češtiny? A samotný palubní počítač mám taky v němčině, je to problém hodit do češtiny? Děkuji za odpovědi, popř. odkazy na stránky s touto problematikou. PS: vím že jsou 3 druhy této navigace (A,B,C) ale všude se píše že se jedná o DX. Já tam ale nápis DX nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Navigace neni DX, takze ani A,B,C jak se tu pise...Tahle navigace neumi Ceskou republiku, ale jen Zapadni Evropu (Nemecko....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.