Publikováno Duben 17, 201015 r Ahoj, máte někdo v oktávce namontované toto rádio EONON E1053? Jaké jsou zkušenosti a poznatky? Mám OII r.v.2005 a přemýšlím o koupi tohoto autorádia. Díky za poznatky
Duben 17, 201015 r A to je čo za značka? V živote som o niečom takom nepočul. Ale zdá sa mi, že to má dosť slabé rozlíšenie. Takýchto kvázi náhrad originálneho riešenia od číňanov je pomerne dosť.
Duben 17, 201015 r O této značce tu již téma "bylo". Kvalita nestojí za řeč, nekupuj to!! Taky mám čínu a do dneška mi rádio nejde, bo příjem katastrofa. MP3 CD i DVD to přehrává, s mobilem to chodí, TV příjem nulový. Pokud ti můžu radit, přestaň uvažovat o Číně.
Duben 18, 201015 r O této značce tu již téma "bylo". Kvalita nestojí za řeč, nekupuj to!! Taky mám čínu a do dneška mi rádio nejde, bo příjem katastrofa. MP3 CD i DVD to přehrává, s mobilem to chodí, TV příjem nulový. Pokud ti můžu radit, přestaň uvažovat o Číně. Tak myslím, žr to přesně vystihuje-měl jsem hodně podobný kouse, a prostě katastrofa.
Duben 18, 201015 r Autor Dobrá, díky:) A co byste mi tedy doporučili? Jde mi prakticky jen o to, abych mohl přehrávat mp3, případně mohl třeba přehrát muziku z flashky přes USB. Ani to nemusí mít display. Nicméně také to dost záleží na ceně. Pokud by bylo autorádio s LCčkem a možností přehrávání dvd a video formátů jen o něco málo dražší, tak bych to také bral. Ale jak říkám, chtěl bych to primárně na MP3, jelikož mám ted rádio, které přehraje jen klasický audio formát.
Duben 19, 201015 r Kup si najnizsiu radu od Pioneeru, Sony, Panasonic, ktore maju vstup USB . To ti bude uplne stacit, a cena - Za malo penez, vela muziky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.