Dolky Vloženo 18. Duben 2010 Vloženo 18. Duben 2010 Cus vsichni potreboval bych poradit jestli se nekdo setkal s timhle problemem kdyz jedu vic jak 90 tak zacne jakoby od pravyho kola pronikat silny duneni a je to jen chvilkovy mam octavii rok 2000 1.9tdi 81kw Citovat
notobi Vloženo 18. Duben 2010 Vloženo 18. Duben 2010 zvedl bych to a zkusil jestli nezačíná ložisko a nebo neni něco s pneumatikou Citovat
OrOrO Vloženo 19. Duben 2010 Vloženo 19. Duben 2010 Mně to dělalo tak poujetí cca 5 km a při rychlosti nad 80 km/h. Ozývalo se temně dunivé hučení od pravého předního kola, taky jsem napřed myslel na ložisko. Pak jsem se ale donutil k tomu se na koloještě jednou podívat a našel jsem stržený závit v těhlici, je vněm zašroubovaný vodící čep kotoučové brzdy a brzda při jízdě asi vibrovala. Mám vyřešeno- nová těhlice + 2x ložisko FAG. Ahoj Honza Ororo. Citovat
Dolky Vloženo 19. Duben 2010 Autor Vloženo 19. Duben 2010 Diky za odpovedi zkusim to zvednout a uvidime Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.