Dolky Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Cus vsichni potreboval bych poradit jestli se nekdo setkal s timhle problemem kdyz jedu vic jak 90 tak zacne jakoby od pravyho kola pronikat silny duneni a je to jen chvilkovy mam octavii rok 2000 1.9tdi 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 zvedl bych to a zkusil jestli nezačíná ložisko a nebo neni něco s pneumatikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Mně to dělalo tak poujetí cca 5 km a při rychlosti nad 80 km/h. Ozývalo se temně dunivé hučení od pravého předního kola, taky jsem napřed myslel na ložisko. Pak jsem se ale donutil k tomu se na koloještě jednou podívat a našel jsem stržený závit v těhlici, je vněm zašroubovaný vodící čep kotoučové brzdy a brzda při jízdě asi vibrovala. Mám vyřešeno- nová těhlice + 2x ložisko FAG. Ahoj Honza Ororo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Diky za odpovedi zkusim to zvednout a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.