Ravo Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Ahoj, nedávno jsem koupil Octu1, kde mám origo hudbu Symphony CD. Jde ovládat z volantu a info o hlasitosti atd. se mi zobrazují v horní třetině Maxidotu. Vyměnil jsem za lepší rádio (Alpine) a potřeboval bych poradit, jeslti poznáte jak ta Symphony komunikuje s volantem a maxidotem (a podle toho se pokusil rozchodit ovládání z volantu i na tu Alpine). Vyfotil jsem konektor, který byl v té Symphony navíc, jsou tam 4 dráty - bíločerný, bíložlutý, bíločervený a žlutočervený (obrázek přiložen). Může mi někdo poradit, co to je za sběrnici? CANbus nebo 3drát co se používal taky? Díky za rady P.S. - a jen pro zajímavost, nalezl jsem tam další koax. s divným konektorem, není to klasická antena na rádio. Co by to mohlo být? Antena GPS pro navigaci? Něco ohledně parkovacích senzorů (který nemám)? - obrázek taky přiložen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 je to 3-drát a konektor je příprava pro telefon - GSM anténa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 19. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Super, díky za toto info...tzn. že i maxidot je 3drát? ...jsem možná trošku rýpal - nicméně vidím tam 4 dráty což mi moc s názvem 3drát nepasuje. Mám multifunkční volant, tzn. tempomat a audio. Ten tempomat funguje taky po 3drátu, nebo je půlka volantu CANová a půlka 3drát? Čert aby se v těch kombinacích co škodovka vyráběla vyznal :-(( nebylo by někde něco obecně okolo 3drátu, popisu kabelu atd. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.