Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci, mám už z toho hlavu v pejru a nevím už co s tím. Před měsícem jsem měnil brzdovou kapalinu a nedávno koukám, že prosakuje kapalina u odvzdušňovacích šroubů. Tak jsem je ještě přetáhnul a za chvíli znova kapalina. Tak jsem dnes koupil nový odvzdušňováky - origo servis a dal jsem je tam a stále trochu rosí brzdovka, ale závitem, ne vnitřkem šroubu. Je možný, že leze ven bzrdovka zkrz závit co je v odvzdušňovacím šroubu? Koukal na to mechanik a čučel jak tele, že to prý v životě neviděl.help.gif

Tak to je fakt zaujimave. O ktory valec sa jedna.

Tipnul bych to na zadní a jsou hliníkový a pravděpodobně je slabý materiál okolo závitu odvzdušňováku a mohlo tam dojít k malé prasklině a těď to rosí.

• Autor

No sákne to přímo u odvzdušňováku na předním třmenu, kolem závitu. Přitom uvádějí utahovací moment 10Nm, ale dotáhl jsem to pořádně. Divný, co?

Mal by si kupiť na vrakači druhe a prehodiť lebo sa budeš len znervozňovať. Tam ti ten zavit nikko nebude chcieť reparovať lebo je predsa len przda. Zoženieš to za babku lebo sa to inač vobec nekazi to vyhadzuju. Pozri či maš FSIII či FSII a vymeň to.

• Autor

Tak závěr, prý po odvzdušnění zůstává v odvzdušňovacím šroubu kapalina, která se protlačí tou dirkou dole a zavitem vyleze ven, jak se nasadí čepička. god3.gif

Ale ty si pisal že to presakuje. Tak asi tu dude dobre.

• Autor

Tak jsem se do toho i přes dnešní zimu pustil, nechal jsem trochu kapaliny odtéct,jestli tam přeci není nějaký bordel a šroub pořádně dotáhl a potom jsem zkusil kompresorem pustit do odvz. šrouby trochu vzduchu. Zkrz závit výletla kapalina, osušil jsem to, pak zkušební jízda, samozřejmě brzda plyn a zatím je sucho. Tak to asi opravdu vytékala brzdovka z odvz. šroubu a tlačila se závitem ven a pak to vypadalo, že šroub netěsní. Nebylo to velké množství, ale jsou to přeci jenom brzdy. Díííííííky za rady.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.