tdikarlos Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 (editace) Ahoj, dá se koupit zvlášť bauset k čelnímu sklu na OII? Mám prasklé čelní sklo a mám možnost ho koupit na vraku za 1000,-Kč ale není u něho ta guma. Nebo dá se to vyřešit nějak jinak? Editováno: 22. Duben 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Jaka guma??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 No není u toho žádná guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Na co potrebujes gumu na sklo ktore ide na O2??? To nie je SKODA 105. Sklo sa do karoserie LEPI pomocou lepidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Kolem celého skla je takový gumový praporek. Jestli je sklo vyřízlé tak ta guma už tam nebude. Při vyřezávání sepoškodí. Prodává se to na metráž. Kdybyjsi měl zájem tak mi napiš SZ a já ti prodám kolik budeš potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 To jako, že se holé sklo se lepí přímo na rám kastle? A není tam žádný bauset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Ano sklo se lepí přímo na rám karoserie. Jestli by jsi s tím potřeboval pomoct, tak pracuji v autoskle a klidně pomůžu. Záleží odkud jsi. Já z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Ano sklo se lepí přímo na rám karoserie. Jestli by jsi s tím potřeboval pomoct, tak pracuji v autoskle a klidně pomůžu. Záleží odkud jsi. Já z Prahy. tak to mám trochu z ruky-já z moravy. Ale teď jsem to zjištoval a na novém skle by měla být taková plastová ukončovací lišta a tu já tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Jediná plastová lišta by měla být na spodní hraně skla. Je tam z toho důvodu, že se do ní pak nacvakne torpédo co je pod oknem. jinak na bočních stranách ana horní straně je ten gumový praporek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 No právě-ale já tam nemám ani ten praporek-je to použité sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Tak to bych tam nedával. Pak řešit jak tam nacvaknout torpédo. Za 1000,-kč asi dobrá cena. Ale asi bych si připlatil za nové sklo na které dostaneš záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Tak to bych tam nedával. Pak řešit jak tam nacvaknout torpédo. Za 1000,-kč asi dobrá cena. Ale asi bych si připlatil za nové sklo na které dostaneš záruku. Jo, tak to taky udělám-koupím nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.