Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, dá se koupit zvlášť bauset k čelnímu sklu na OII? Mám prasklé čelní sklo a mám možnost ho koupit na vraku za 1000,-Kč ale není u něho ta guma. Nebo dá se to vyřešit nějak jinak?

Editováno: , autor: tdikarlos
Vloženo

Kolem celého skla je takový gumový praporek. Jestli je sklo vyřízlé tak ta guma už tam nebude. Při vyřezávání sepoškodí. Prodává se to na metráž. Kdybyjsi měl zájem tak mi napiš SZ a já ti prodám kolik budeš potřebovat.

Vloženo

Ano sklo se lepí přímo na rám karoserie. Jestli by jsi s tím potřeboval pomoct, tak pracuji v autoskle a klidně pomůžu. Záleží odkud jsi. Já z Prahy.

tak to mám trochu z ruky-já z moravy. Ale teď jsem to zjištoval a na novém skle by měla být taková plastová ukončovací lišta a tu já tam nemám.

Vloženo

Jediná plastová lišta by měla být na spodní hraně skla. Je tam z toho důvodu, že se do ní pak nacvakne torpédo co je pod oknem. jinak na bočních stranách ana horní straně je ten gumový praporek.

Vloženo

Tak to bych tam nedával. Pak řešit jak tam nacvaknout torpédo. Za 1000,-kč asi dobrá cena. Ale asi bych si připlatil za nové sklo na které dostaneš záruku.

Vloženo

Tak to bych tam nedával. Pak řešit jak tam nacvaknout torpédo. Za 1000,-kč asi dobrá cena. Ale asi bych si připlatil za nové sklo na které dostaneš záruku.

Jo, tak to taky udělám-koupím nové.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...