Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Musíš odmontovat zadní stropní madla a sundat zadní sloupky. Trochu sundat i těsnění kolem dveří. Pak by ta stropnice měla jít trochu ohnout aby jsi se tam dostal.ale né moc aby jsi ji nezlomil.

• o 2 týdny později...
Vloženo

to je z ceho antena? a prut mas v palubovce?

Prut v palubovce? hustěěěěěěěěě :D:D:D hej to ne :D:D:D

je to jenom fm/am antena s zesilovačem... Gps, Gsm mam pod prednim oknem zabudovany na muj 7´ lcd panel DVD, GPS.

Vloženo

jo to jm antena? a co je to zac?

bohužel to neporadim, sorry.

byla to inzerce... Videl jsem tuto antenu v stejne barve tak jsem ji bral i kdyby nefungovala.

Dnes se da sehnat maly plišek 10 cm prumerem ktery se da dat treba do dveri a ma GPS, GSM, FM/AM.

Ale kdyby jsem sundal antenu a zadelat strechu po antene aby neslo nic poznat je fuška, takže tak jak mam....

Gps mam pod prednim oknem (plišek 5cm prumer) namontovany do panelu v aute a antena zvlast taky do panelu.

Musis hledat a najdeš .) sry

Vloženo (editace)

dneska tam jsem jel na COPTh na nejaky jednani a cucel jsem tam kolik aut tam je ale supa jsem tam myslim nevidel.....(na podebradské)

:) docela nahoda :), jinak dnes D1 na praha fuj

Editováno: , autor: Laras
Vloženo

dneska tam jsem jel na COPTh na nejaky jednani a cucel jsem tam kolik aut tam je ale supa jsem tam myslim nevidel.....(na podebradské)

:) docela nahoda :), jinak dnes D1 na praha fuj

- toto léto je ¨Praha a doprava maximal v ř**i...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...