Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Krátky update:

Hlučné štarty sa v servise neprejavili, takže to mám "sledovať" ďalej. V zozname na výmenu rozvodov nie som, ochota navyše v servise žiadna.

Problém s DSG sa v servise neprejavil počas dvoch dní, zázračne sa prejavil až v momente, keď som ich urgoval a volali mi späť.

DSG dostane novú mechatroniku, len neviem kedy, že je naplánovaná do výroby, ale ešte sa nevyrába....

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím všechny,

takže, jak jsem psal výše, že jsem čekatel, tak u nejsem. Dnes jsem si převzal Roomstříka 1.2 TSI + DSG. Zatím najeto přes 40 km. První poznatky motoru ve spojení s DSG - nemá to chybu. Zítra to trochu projedu více. Jen mám jeden doatz. Někde jsem to tu již četl, ale nemohu to najít. Po připojení telefonu přes bluetooth neumím na maxidotu přepnout do jiného režimu. Pořád jsou na displeji údaje o telefonu. Děkuji za radu, popř. odkaz na správné vlákno.

Vloženo (editace)

Jojo, díky, už jsem na to přišel.

Jinak zatím najeto cca 1300 km a veliká spokojenost jak s celým autem, tak zejména spojení tohoto motoru s DSGčkem. To je opravdu super. Jen doufám, že si trochu sedne spotřeba. Nyní dlouhodobý průměr od začátku je na hodnotě 8,2 l/100km. Ale samozřejmě, že je to i s rychlejšími přesuny a i s dálničním provozem. Zatím jednou se mi povedlo jet na vzdálenost cca 70 km (z Kladna do Bíliny) za momentální průměrnou spotřebu 6 l, ale je pravda, že byl hustější provoz a jel jsem v koloně a nedalo se předjíždět. Když se dostanu s průměrem na 7-7,5 l, bude spokojený úplně.

Přeji všem hezké vánoce a mnoho bezpečných kilometrů.

Editováno: , autor: pvlcak
Vloženo

a ještě jeden dotaz na použití MAXIDOTu; mám telefonní seznam natažený v počítači auta-to je suprová věc a funguje bezvadně i v češtině, nicméně když chci vybrat kontakt ze seznamu, nevím jak přeskočit rychle na další písmeno; nejde, abych si za jízdy listoval cca v 1000 kontaktech a hledal někoho uprostřed; samozřejmě, že vím, pokud je v posledně volaných, že jde vybrat z nich, ale pokud tam není, tak je pro mne zatím jednodušší vzít telefon do ruky a vybrat kontakt ručně - tak pokud někdo bude vědět jak na to, tak písněte, díky

• o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

tak jezdim už půl roku roomsterkem, mám najeto 23 tis. a bavi mě to pořád. jen kdyz jsem prezul na letni gumy, ma vetsi spotřebu. rozdil je asi v tom, zimni byly 185 letni 195.

tak jsem zvedav jak to pujde dal. jinak klidek. ale zda se mi ze take neco "susti" pod kapotou. mozna tlumice nebo neco, jak ve starem aute, deje se to kdyz je sucho.

kdyby nekdo mel podobnou zkusenost napiste.

mart

post-30048-0-28568900-1337971728_thumb.j

post-30048-0-82416700-1337971743_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...